FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 22.6.2020

​IFK Mariehamnin Albion Ademi: "Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue"

​IFK Mariehamnin Albion Ademi: "Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue"

Albion Ademi odottaa hyvää kautta.

IFK Mariehamnin riveihin talvella siirtynyt Albion Ademi kuvastaa hyvin maarianhaminalaisten tämän kauden joukkuetta: nuori pelaaja, jolla on vielä mahdollisuudet kehittyä paljon.

Suomen poikamaajoukkueissa pelanneella, mutta sittemmin Albanian paitaan maajoukkueessa siirtyneellä 21-vuotiaalla Ademilla on takanaan 55 Veikkausliigaottelua FC Interin ja PS Kemin riveissä. Alla on kuitenkin hankala kausi ja syksyllä piti miettiä vaihtoehtoja.

- Minulla oli silloin useampi tarjous. Viime vuonna en pelannut paljon, koska olin pitkään loukkaantuneena ja mietin mikä olisi minulle paras vaihtoehto, missä saisin vastuuta, ja päädyin tänne. Hyvin olen viihtynyt ja kaikki toimii täällä ammattimaisesti, Ademi kertoo IFK TV:ssä.

Kevät on ollut poikkeuksellinen kaikille joukkueille, mutta nyt Veikkausliigakauden alun kynnyksellä alkaa näyttää hyvältä.

- Olemme harjoitelleet nyt hyvin ja uskon, että olemme valmiina. Meille on nuori joukkue, mutta samalla nälkäinen. Odotan hyvää kautta.

- Fiilis joukkueessa on hyvä, vaikka pukukoppihengestä ei oikein voi puhua, kun emme saa vielä pukukoppia käyttää, Ademi naurahtaa.

Tuntumaa Ademi on ehtinyt muun joukkueen tavoin saada myös kotikenttä Wiklöf Holding Arenan talven aikana kokonaan uusittuun kenttään.

- Pidän enemmän luonnonnurmesta, mutta tämä kenttä on hyvä. Ja tietysti tämä on hyvässä kunnossa aina.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia