AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.50 // 20.12.2019

Roni Peiponen ja HJK kahden vuoden jatkosopimukseen

Roni Peiponen ja HJK kahden vuoden jatkosopimukseen

Oma kasvatti Roni Peiponen jatkaa Klubissa kaksi seuraavaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen.)

HJK ja Roni Peiponen ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

22-vuotias Peiponen on HJK:n akatemian kasvatti, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla laitapuolustajana. Hän on profiililtaan juoksuvoimainen ja tukee vahvasti hyökkäyksiä. Peiponen on selättänyt loukkaantumiset ja hänen parhaat pelinsä ovat vielä edessä päin. Joukkueeseen hän tuo laajuutta ja vahvuutta laitapuolustajaosastolle.

– Olen iloinen, kun voin jatkaa Klubissa hyvässä valmennuksessa. Tulen antamaan kaikkeni joukkueen eteen, jotta voitamme mestaruuden, kertoo Roni Peiponen.

Malminkartanon Pedoissa jalkapallon pelaamisen aloittanut ja kahdeksanvuotiaasta asti HJK:ssa pelannut Peiponen debytoi Veikkausliigassa toukokuussa 2015 ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hyvin sujuneen kauden jälkeen hän teki sopimuksen norjalaisen Molde FK:n kanssa ja palasi takaisin Klubiin 2016 ensin lainasopimuksella ja 2017 HJK:n sopimuspelaajana.

Lisää uutisia