FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 12.12.2019

Hakan Tainio: "Parannettavaa on, mutta niin tässä vaiheessa pitää ollakin"

Hakan Tainio: "Parannettavaa on, mutta niin tässä vaiheessa pitää ollakin"

Teemu Tainion Haka hävisi FC Lahdelle myös vuosi sitten. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime vuoden tapaan FC Haka pelasi uuden kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Lahdessa. Vuosi sitten FC Lahti voitti Mukkulan hallissa 3-0, nyt lukemat olivat isäntien hyväksi 2-0.

- Tämän pelin tarkoituksena oli nähdä testipelaajia tositoimissa ja siinä mielessä peli palveli meitä erinomaisesti, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoo seuransa verkkosivuilla.

Hakan sopimuspelaajista olivat sivussa vasta tammikuussa harjoitusvahvuuteen palaavat Jacob Bushue ja Samuel Chidi sekä loukkaantumisista toipuvat Salomo Ojala ja Henri Malundama.

- Nyt meillä oli alla neljät pallotreenit, mutta ei sen taakse voi mennä. Tämä oli ensimmäinen peli ja tästä lähdetään rakentamaan tulevaa kautta. Parannettavaa on, mutta niin tässä vaiheessa pitää ollakin, Tainio huomauttaa.

Haka pelaa vielä yhden harjoitusottelun, kun perjantaina 20. joulukuuta kello 20.15 Hämeenlinnan Säästöpankki areenalla on vastassa HJS.

- Tuon pelin jälkeen meillä on lyhyt joululoma, jonka aikana pelaajat tekevät omakohtaisia harjoitteita. Yhteiset harjoitukset jatkuvat sitten jälleen loppiaisena, Tainio kertoo.

Lisää uutisia