FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 9.12.2019

​IFK Mariehamn täydensi valmennusosastoaan – Nils Lindgren fysiikkavalmentajaksi

​IFK Mariehamn täydensi valmennusosastoaan – Nils Lindgren fysiikkavalmentajaksi

IFK Mariehamnin valmennusryhmä kaudelle 2020 on kokonaisuudessaan koossa viimeisen palasen loksahdettua kohdilleen uuden fysiikkavalmentajan myötä.

IFK:n taustaryhmä kaikkineen koostuu osin uusista kasvoista ja osin vanhoista, tutuista nimistä. Joukkueenjohtaja Jan-Ove Eriksson, maalivahtivalmentaja Johan Sundman ja kakkosvalmentaja Daniel Norrmén jatkavat tehtävissään.

Uudet nimet ovat puolestaan päävalmentaja Lukas Syberyjski sekä nyt solmitun sopimuksen myötä kakkosvalmentajaksi tuleva Nils Lindgren, jonka osaamisaluetta on fyysinen valmennus. Lindgrenillä on myös UEFA A -lisenssi.

IFK ja Lindgren ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Lindgren on 33-vuotias ja kotoisin Tukholmasta, hänellä on koulutus niin jalkapallovalmentajaksi kuin naprapaatiksi ja useita koulutuksia urheilufysiologiassa ja vastaavassa.

Päävalmentaja Syberyjski ja Lindgren ovat työskennelleet yhdessä aiemmin, kun he vuosina 2014-17 olivat valmentajakollegoita AIK:ssa. Nyt kaksikon tiet yhtyvät jälleen IFK Mariehamnissa.

- Olen todella tyytyväinen siihen, että meillä on nyt valmentajisto koossa tulevaa kautta varten ja voimme lähteä harjoituskauteen näiden rekrytointien myötä. Meillä on hieno sekoitus jatkuvuutta ja uusia ajatuksia valmennuksessa tulevan kauden alla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Lukas ja Nils ovat työskennelleet aiemmin yhdessä ja se varmistaa, että tiedämme mitä Nilsin myötä saamme ja että heidän yhteistyönsä toimii hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen millaisen taustaryhmän olemme saaneet kokoon.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia