AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 5.12.2019

KuPS:lle ensimmäinen uusi pelaajahankinta kaudelle 2020

KuPS:lle ensimmäinen uusi pelaajahankinta kaudelle 2020

Veikkausliigan mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajahankintansa pelikaudelle 2020. Nigerialainen laitapelaaja Usman Sale liittyy kuopiolaisjoukkueen riveihin 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Pelaaja läpäisi seuran lääkärintarkastuksen hyväksytysti ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

Sale siirtyi ensimmäisen kerran Eurooppaan vuonna 2016 siirtyessään kotimaastaan Norjan pääsarjassa pelaavan Viking Stavangerin riveihin. Neljän vuoden aikana hän esiintyi norjalaisjoukkueen riveissä 46 ottelussa, joissa teki neljä maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Nopealla laiturilla on esiintymisiä myös Nigerian nuorisomaajoukkueissa.

Nyt pelaajaura jatkuu Kuopion Palloseuran väreissä.

- Seuran toiminta on ammattimaista ja vastaanotto on ollut todella lämmin. Odotan innolla, että pääsen joukkueen mukaan ja uusi harjoitushalli näyttää mahtavalta. Lupaan antaa kaikkeni tälle joukkueelle ja koko seurayhteisölle, pelaaja sanoo KuPS:n verkkosivuilla.

- Tykkään pelata laidalla, jossa pääsen hyödyntämään nopeuttani. Haastan puolustajia jatkuvasti 1v1-tilanteisiin ja nopeuteni avulla pääsen heistä myös ohitse. Olen ahkera pelaaja, joka juoksee paljon joukkueen eteen, Sale toteaa.

Lisää uutisia