FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 3.12.2019

SJK-luotsi Honkavaara ensimmäisten treenien jälkeen: "Se on ihan virkistävää"

SJK-luotsi Honkavaara ensimmäisten treenien jälkeen: "Se on ihan virkistävää"

Jani Honkavaara oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Jani Honkavaara johdatti SJK:n kauden 2020 ensimmäisiin harjoituksiin Wallsport Areenalla maanantaina ja mukana oli kaikki sopimuspelaajat, lukuun ottamatta Jeremiah Strengiä, Ariel Tuco Ngueukamia ja Jose Nadsonia.

Jälkimmäinen kaksikko liittyy mukaan vasta tammikuussa.

Harjoituksissa oli mukana myös paljon SJK Akatemian pelaajia sekä vielä sopimuksettomia omia junioreita. Kaikkiaan parisenkymmentä pelaajaa kokoontui Honkavaaran ensi harjoituksiin SJK-käskyttäjänä.

- Kivaa oli ja on todella kiva palata treenikentälle. Ennen kaikkea on hyvä saada tuntumaa näihin pelaajiin. Kyllä mä tuossa jo itse etukäteen naureskelinkin, että mulla on pari aika helppoa syksyä tässä ollut alla, kun on tietyllä tavalla samojen jätkien kanssa saanut tehdä töitä. Nyt kaikki on tavallaan minulle uusia pelaajia. Se on ihan virkistävää, sanoo SJK:n uutena päävalmentajana nyt työt aloittanut Jani Honkavaara seuran verkkosivuilla.

- Ja ekoiksi treeneiksi, pojat näytti todella raikkaalta. Oli mukavaa tekemistä. Ja pikkuhiljaa aletaan sitten puhumaan enemmän meidän jalkapallosta, mutta nyt lähinnä vain palattiin harjoituksiin, Honkavaara jatkaa.

- Meitä oli itseasiassa mukana 16 kenttäpelaajaa ja me vähän haalittiin mukaan pelaajia, että saadaan vielä tässä vaiheessa pidettyä rasitus pienenä. Ja minulle on todella mukava nähdä näitä nuoria tyyppejä, keitä kaikkia täällä on. Oli oikein mukavat treenit, alleviivaa Honkavaara.

SJK:n harjoitukset jatkuvat koko joulukuun ja perjantaina 20. päivä ne päättyvät harjoitusotteluun FF Jaroa vastaan. Ottelu pelataan Wallsport Areenassa ja se alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia