FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 3.12.2019

FC Lahdella edessä kolmen viikon harjoitusjakso

FC Lahdella edessä kolmen viikon harjoitusjakso

Mikko Viitikko ja muut FC Lahden pelaajat ovat palanneet harjoituksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaikka eletään talven pimeintä aikaa, oli maanantaina Mukkulan kuplassa lämpöä, sillä FC Lahti aloitti valmistautumisen kauteen 2020.

Mukana oli jo osa sopimuspelaajista. Harjoituksissa nähtiin myös paljon nuoria testimiehiä. Samalla uusi valmennusryhmä sai tuntumaa pelaajistoonsa.

Kokeneeseen kaartiin FC Lahdessa kuuluva puolustaja Mikko Viitikko kertoi, että ensimmäiset harjoitukset olivat yllättävän kovat. Hän oli kuitenkin sitä mieltä, että kentälle oli mukava palata pienen tauon jälkeen. Viitikko pitää hyvänä, että harjoitusjaksolla saa tutustua myös uusiin pelaajiin.

- Ensimmäiset treenit tuntuivat hyvältä. Treeneissä mentiin kovaa ja hyvällä intensiteetillä. Meillä on vielä nuori jengi. On hyvä päästä tutustumaan uusiin pelaajiin ja pääsemme jo vähän ajamaan heitä sisään. Treenaamme kolme viikkoa ja pelaamme kaksi harjoituspeliä, sitten on lyhyt joululoma. Kyllä siinä pääsee jo kuntoon, että tammikuussa voimme painaa täysillä kohti Cupia ja liigaa, Viitikko kertoo FC Lahden sivuilla.

FC Lahti pelaa harjoitusjakson aikana kaksi harjoitusottelua Mukkulan kuplassa, sillä 12.12. vastaan saapuu FC Haka ja 19.12. puolestaan Lahti kohtaa Pallokerho Keski-Uusimaan. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.

Lahden harjoitusringissä ovat mukana joulukuussa seuraavat pelaajat (muutokset mahdollisia):
Joona Tiainen
Besart Mustafa
Mikko Viitikko
Viljami Isotalo
Lassi Forss
Eemeli Virta
Teemu Jäntti
Altin Zeqiri
Matias Niuta
Tim Martinen
Kasperi Heinonen
Erik Heinonen
Matti Klinga
Irfan Sadik
Tomi Kult
Valdrin Rashica
Tapio Torpo
Miska Verkko
Arttu Auranen
Pyry Lampinen

Lisää uutisia