FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 14.11.2019

​HIFK teki jatkosopimuksen hyökkääjänsä kanssa - "Tuntuu mahtavalta jatkaa"

​HIFK teki jatkosopimuksen hyökkääjänsä kanssa - "Tuntuu mahtavalta jatkaa"

Kesken kauden 2019 HIFK:hon siirtynyt Sakari Tukiainen jatkaa uraansa tähtirinnoissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Sakari Tukiainen nähdään HIFK:ssa myös kaudella 2020.

Helsingin IFK on solminut kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Sakari Tukiaisen kanssa. 28-vuotias Tukiainen siirtyi HIFK:hon heinäkuussa tanskalaisesta Thisted FC -joukkueesta. Tukiainen, joka on HIFK:n lisäksi edustanut Veikkausliigassa myös Rovaniemen Palloseuraa, pelasi menneellä kaudella yhteensä 13 ottelua, joissa syntyi viisi maalia.

HIFK:n joukkue siirtyi tällä viikolla ansaitulle lomalle ennen kuin ensi kauden valmistelut käynnistyvät. Kauden viimeisten harjoitusten jälkeen Tukiainen kertoi tunnelmistaan uuden sopimuksen varmistuttua.

– Tosi hyvät fiilikset on, tuntuu mahtavalta jatkaa täällä! Tämä kausi oli vielä vähän lämmittelyä kunnes pääsin mukaan tuohon, ja sitten tuli vielä harmittava pieni loukkaantuminen. Olen päässyt joukkueeseen hyvin sisään, ja loppukausi meni ihan jees. Nyt lähdetään vaan heti valmistautumaan uuteen kauteen, jotta sitten ensi kaudella ollaan valmiina. Tehdään talven aikana paljon hommia, niin uskon, että ensi kaudesta tulee vieläkin parempi, Tukiainen kertoo.

Tukiaisen jatkopahvi lämmittää myös HIFK:n urheilutoimenjohtajaa Mika Lönnströmiä.

– Sakari sopeutui erittäin hyvin joukkueeseen tulonsa jälkeen, ja löysi roolinsa joukkueesta nopeasti. Hän on kovalla työnteollaan ollut tärkeä osa joukkuetta, ja halusimme tietysti jatkaa hänen kanssaan myös tulevalla kaudella. Sakari on hyvä esimerkki sellaisesta pelaajasta, joka profiililtaan sopii uuteen IFK:hon, Lönnström kommentoi.

Lisää uutisia