FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 12.11.2019

HIFK-luotsilta tilannekatsaus loppuvuotta silmällä pitäen

HIFK-luotsilta tilannekatsaus loppuvuotta silmällä pitäen

Tor Thodesen jatkaa HIFK:n valmentajana. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n edustusjoukkue viettää parhaillaan parin viikon lomaa ennen kuin treenit taas alkavat joulukuussa.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesenin antaa seuran verkkosivuilla tilannekatsauksen siitä, mitä kaikkea loppuvuoden aikana tulee tapahtumaan.

- Joukkue on lomalla marraskuun loppuun asti ja sitten tapaamme taas kaikkien sopimuspelaajien kanssa joulukuussa. Silloin meillä tulee olemaan paljon testejä ja fyysistä treeniä ja tulen käymään läpi henkilökohtaisia treeniohjelmia jokaisen pelaajan kanssa, jotta varmistamme pelaajien hyvän fyysisen kunnon kun tammikuussa aloitamme kauden toden teolla, Thodesen kommentoi.

Thodesen huomauttaa, että osa pelaajista saattaa tarvita enemmän voimaharjoittelua, kun taas toiset puolestaan enemmän nopeutta.

- Näin pääsemme joulukuussa keskittymään siihen, että jokainen pelaaja pääsee henkilökohtaisella tasolla kehittymään paremmaksi pelaajaksi. Päättyneellä kaudella useampi meidän nuorista pelaajista ottivat suuria harppauksia eteenpäin jalkapallourillaan ja haluamme jatkossakin olla sellainen seura, johon eteenpäin menevien pelaajien on helppo tulla, Thodesen painottaa.

Lisää uutisia