FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 11.11.2019

FC Inter jälleen järjestämässä Loistetaan yhdessä -heijastinkampanjaa

FC Inter jälleen järjestämässä Loistetaan yhdessä -heijastinkampanjaa

FC Interin viime vuonna lanseeraama Loistetaan yhdessä -heijastinkampanja käynnistyy täydellä teholla maanantaina 11. marraskuuta.

Kampanjan aikana oman heijastimensa saavat Turun ja lähialueiden ekaluokkalaiset sekä tietenkin Interin n. 500 pelaajaa.

Kampanjan taustalla on huoli lasten ja nuorten koulu- ja harrastusmatkojen turvallisuudesta. Päivien lyhentyessä pienet koululaiset taittavat merkittävän osan päivän siirtymistään pimeässä. Turvalliset siirtymät koulun, kodin ja harrastepaikkojen välillä ovat keskeinen osa turvallista kasvuympäristöä, jonka luomiseen tarvitaan meitä kaikkia. Seura haluaakin olla omalta osaltaan mukana tässä tärkeässä työssä.

– Vaikka tiesimme jo viime vuonna olevamme tärkeällä asialla, oli heijastinkampanja silmiä avaava kokemus niin henkilökunnallemme, valmentajillemme kuin pelaajillemmekin. On mahtavaa nähdä lasten reaktio heidän huomatessaan oman idolinsa huolehtivan juuri heidän turvallisuudestaan. Esikuvan voimaa ei voisi juuri käyttää parempaan tarkoitukseen, Interin viestintäpäällikkö Heli Annala summaa.

Tänä vuonna kampanja laajenee entisestään. FC Interin valmentajat sekä edustus- ja B-joukkueen pelaajat vierailevat seuraavien kahden viikon aikana ennätysmäärässä kouluja. Heijastimia jaetaan Turun ykkösluokkalaisten lisäksi ensimmäistä kertaa myös lähikuntien kouluissa. Kouluvierailuiden aikana ekaluokkalaiset saavat oman heijastimensa sekä pääsevät tutustumaan paremmin esikuviinsa sekä jalkapalloharrastukseen.

Kampanjassa mukana FC Interin lisäksi Veritas Eläkevakuutus.

Lisää uutisia