FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 11.11.2019

FC Hakalle tukku uusia pelaajasopimusta

FC Hakalle tukku uusia pelaajasopimusta

Jonni Thusberg jatkaa Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan noussut FC Haka on solminut viisi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2020.

Jo viime kesänä Ykköstä pelanneet Jonni Thusberg, 22, Akseli Lehtojuuri, 18, Tino Purme, 21, ja Leevi Antinaho, 17, jatkavat valkeakoskelaisseurassa myös ensi kaudella. Tuorein sopimuspelaaja on oma kasvatti Topias Listo, 16, jonka kanssa on tehty 2+1 -vuotinen sopimus.

Thusbergille Ykkösen pelejä kertyi päättyneellä kaudella 14 ja niissä hän viimeisteli kaksi maalia. Lehtojuurelle vastuuta tuli seitsemässä ottelussa, joissa hän osui kolmasti. Purme pelasi Ykkösessä 20 ja Antinaho kaksi ottelua. Listolla debyytti Hakan edustusjoukkueessa on vielä tekemättä.

Viime kaudella Hakaa edustanut Elias Ahde on tehnyt sopimuksen Ykköseen pudonneen KPV:n kanssa. Hakassa eivät myöskään jatka Joona Kari, Samuel Mansour, Severi Keskitalo ja Noah Leong.

- Nyt meillä on 14 pelaajasopimusta. Runko on nyt koossa ja nuoret pelaajat laajentavat rinkiä. Mutta nyt meillä on edessä vielä varsinaisten vahvistusten hankinta, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.

Lisää uutisia