AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 26.10.2019

"Olimme ensimmäisessä pelissä parempi joukkue ja siitä jatketaan" - Uotinen luottavaisena

"Olimme ensimmäisessä pelissä parempi joukkue ja siitä jatketaan" - Uotinen luottavaisena

Juhliiko KPV sunnuntaina Seinäjoella? (Kuva: Juha Tamminen)

KPV ja TPS ratkovat kauden 2020 viimeisen Veikkausliigapaikan kohtalon sunnuntaina karsinnan toisessa ja ratkaisevassa osaottelussa.

Torstaina jäätiin maalittomaan tasapeliin karsintaparin avausosassa. Vihreä oli ottelussa enemmän niskan päällä ja varsinkin toinen jakso oli Pallo-Veikoilta parempaa tekemistä. Vaikka ottelun lopun tapahtumat jäivät harmittamaan, ne on kuitenkin nyt taputeltu ja kaikki keskittyminen on sunnuntain ratkaisupelissä.

Pelipaikka vaihtui Seinäjoelle, sillä Kokkolan Keskuskentän nurmi ei kestä pelattavassa kunnossa koko ottelua, eikä näin tärkeässä ottelussa haluta riskeerata mitään.

KPV palautteli ja harjoitteli lauantaina ja osa pelaajista kävi myös pääyhteistyökumppani HalpaHallissa tervehtimässä kannattajia. Joukkueessa on hyvä taistelufiilis päällä ja Vihreä lähtee jatkamaan siitä mihin Turussa pelillisesti toisella jaksolla jäätiin.

- Kaksi puoliaikaa on nyt takana ja kaksi jäljellä. Tiedetään mitä vastassa on. Me olimme ensimmäisessä pelissä parempi joukkue ja jatkamme sunnuntaina siitä mihin jäätiin torstaina, päävalmentajan Jani Uotinen pohti avausosaa.

- Pystyimme luomaan tarvittavan määrän maalipaikkoja torstaina nyt vain lisää huolellisuutta viimeistelyyn. Myös pallon kanssa pitää olla huolellisempi ja rohkeampi sekä tehdä oikeat valinnat, Uotinen jatkaa.

Voiton ja Veikkausliigapaikan säilymisen reseptikin on selvä.

- Voittoon tarvitaan hyvää puolustuspeliä ja jatketaan sitä edelleen. Taas pitää tehdä nöyrästi työtä joukkueen eteen ja luotetaan omaan pelitapaan ja sillä varmistetaan ensi kaudelle Veikkausliigapaikka meille, Uotinen naulaa.


Veikkausliigan karsinta KPV-TPS OmaSp Stadionilla sunnuntaina 27.10. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksieä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia