AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2019

Emma Rantamaasta HIFK:n urheilutoimen assistentti

Emma Rantamaasta HIFK:n urheilutoimen assistentti

HIFK Fotboll Ab haki kesällä uusia työntekijöitä ja yksi haettavista paikoista oli urheilutoimen assistentin työtehtävät.

Emma Rantamaa tuli HIFK:hon tekemään opintoihinsa liittyvää harjoittelua jo kesällä ja jatkossa hän toimii seuraavan vuoden tässä työtehtävässä. Työtehtäviensä lisäksi hän myös pelaa HIFK:n naisten edustusjoukkueessa.

- Olen 24-vuotias ja kolmannen vuoden Sports Management -opiskelija Bournemouthin yliopistossa Englannissa. Suoritan tutkinnolleni pakollista työharjoittelua täällä ja täytin yhden rekrypaikan siinä samalla, eli urheilutoimen assistenttina tässä vuoden verran kunnes menen takaisin viimeiselle vuodelle, Rantamaa kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

- Tulin mukaan heti heinäkuun ensimmäisenä päivänä aika kriittiseenkin aikaan ja pääsin kyllä heti työn makuun, kun siirtoikkuna oli auki. Pääsääntöisesti teen hommia edustusjoukkueelle ja edarin pelaajien/taustojen kanssa, mutta myös muissa hommissa ja siitä olen itse tykännyt, kun pääsee tekee niin erilaisia hommia koko ajan, Rantamaa jatkaa.

Työtehtäviin kuuluu Rantamaan mukaan kaikkea ottelutapahtumista uusien pelaajien perehdytykseen.

- Vaikka seuratoiminta on kokoajan kasvussa, niin täällä ei oikeastaan ole vain yhtä ainoaa vastuualuetta, jota me työntekijät hoidetaan päivästä toiseen, vaan kaikki pääsevät tekemään kaikenlaista, Rantamaa painottaa.


Eurolopputurnauksen avauskierroksen ottelu IFK Mariehamn - HIFK keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.


Lisää uutisia