AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 1.10.2019

Ats Purje jatkosopimukseen KuPS:n kanssa - "Todella hyvät fiilikset"

Ats Purje jatkosopimukseen KuPS:n kanssa - "Todella hyvät fiilikset"

Ats Purje kuuluu jo miltei kalustoon KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja kokenut virolaishyökkääjä Ats Purje (34) ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Kannattajien suosikkipelaaja jatkaa täten kuopiolaisjoukkueen riveissä myös kaudella 2020, joka on virolaisen seitsemäs Kuopion Palloseuran riveissä.

Yli 150 Veikkausliigaottelua Kuopion Palloseuran riveissä pelannut Purje on osoittanut jälleen syksyn tullen merkityksensä joukkueelle, sillä viidessä viimeisessä ottelussa virolainen on iskenyt peräti neljä maalia, joista jokainen on ollut elintärkeä Kuopion Palloseuran jahdatessa Veikkausliigan mestaruutta.

- Kausi lähti sekä minulla että joukkueella vaikeasti liikkeelle ja olin monta kuukautta sivussa loukkaantumisen takia. Europelien jälkeen minulle avautui paikka avauksessa, jonka jälkeen rupesimme voittamaan ja pelaaminen kulki. Loppukauteen olen todella tyytyväinen ja maaleja on alkanut syntymään mukavasti, Purje kommentoi vaiherikasta kautta.

Jatkosopimus maistuu joka tapauksessa makealta.

- On todella hyvät fiilikset jatkaa Kuopiossa ja olen innoissani tulevasta. Nyt kaikki keskittyminen on kuitenkin tulevaisuuden sijaan tässä hetkessä.

- Mestaruus Kuopion Palloseuran riveissä on ollut iso unelma ja se olisi tärkein saavutus minun pelaajaurallani. Hoidetaan pokaali tänä syksynä kotiin, kommentoi Purje päättäväisesti.


KuPS-FC Honka sunnuntaina 6.10. klo 16.00 Savon Sanomat Areenalla Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia