FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 21.9.2019

SJK:n Tolonen valmis haastamaan HIFK:n: "Varmasti hyvä tunnelma stadionilla"

SJK:n Tolonen valmis haastamaan HIFK:n: "Varmasti hyvä tunnelma stadionilla"

Maximo Tolonen mielii onnistumisia HIFK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina vierasottelussa Helsingin IFK:n.

SJK:n nuorista pelaajista 18-vuotias Maximo Tolonen teki uransa ensimmäisen Veikkausliiga-maalinsa elokuun lopussa. Tolonen on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Veikkausliigassa ja sen lisäksi seitsemässä Kakkosen ottelussa. Yhteensä niissä on tullut neljä maalia.

- Olihan se aika huikeaa ja aika paljon tunteita laukesi siinä maalin jälkeen. Varsinkin kun sen sai tehdä siinä Kloppien edessä. Aika kauan siinä kesti, että se viimein tuli. Tai ainakin kauemmin mitä itse olin odottanut. Isot tunteet purkautui siinä maalissa. Emme olleet joukkueenakakaan tehneet maaleja pitkään aikaan, niin aika paljon vapautuneempi olo on ollut nyt sen jälkeen. Sen jälkeen oli Vepsuakin vastaan useammin paikkoja. Nyt niitä tulee enemmän ja enemmän ja varmasti tulee lisääkin maaleja, sanoo Tolonen SJK:n sivuilla

- Tietenkin se, että jouduimme Haastajasarjaan, on ollut iso pettymys kaikille. Niin meille pelaajille, seuralle kuin faneille. Onhan tämä vaikea kausi ollut, mutta silloin on tärkeintä, että keskittyy vain omaan tekemiseen jokainen ja keskitytään siihen, että ollaan parhaassa mahdollisessa kunnossa seuraavaan peliin aina. Vaikka tulee vaihdoksia, ei sen saa muuttaa mitään, vaan päinvastoin lisätä meidän tekemistä, Tolonen toteaa.

Tolonen odottaa lauantaina tiukkaa peliä.

- HIFK-vieraissa ei ole kenellekään mieluisa paikka. Varmasti hyvä tunnelma stadionilla ja meille vaikea peli. Mutta musta tuntuu, että jos me saadaan oma peli kulkemaan ja saadaan pallollinen peli toimimaan heti alusta alkaen koko ysikymppiseksi, kuten Vepsua vastaan toinen puoliaika, niin aivan varmasti saadaan sieltä pisteet, vakuuttaa Tolonen.


HIFK-SJK lauantaina 21.9. klo 18.00 Telia 5G Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia