FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 11.9.2019

HJK-pomo Riihilahti jatkaa ECA:n varapuheenjohtajana

HJK-pomo Riihilahti jatkaa ECA:n varapuheenjohtajana

Aki Riihilahti äänestettiin ECA:n hallituksen varapuheenjohtajaksi (Kuva: Juha Tamminen)

Euroopan jalkapalloseurojen järjestö European Club Association eli ECA on valinnut uuden hallituksen. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti äänestettiin hallituksen varapuheenjohtajaksi.

– 2020 loppuun mennessä naulataan päätöksiä ja toimintaympäristö, jossa jalkapalloa tullaan pelaamaan usean vuoden ajan. Sain aiemman työni tulosten ja vaalien isoimman äänimäärän kautta erittäin vahvan mandaatin eurooppalaisilta seuroilta olla näiden päätösten ytimessä. Ne ovat jo nyt keskeistä Klubin ja suomalaisen jalkapallon toiminnan ja sen tulevaisuuden kannalta, mutta olen vakuuttunut että toimintaympäristöä pystyy vielä parantamaan jalkapallon ja Suomen hyväksi, kommentoi Riihilahti HJK:n verkkosivuilla.

ECA nimitti myös Riihilahden ja 15 muuta edustajaa UEFA:n seurajoukkueiden kilpailukomiteaan (UEFA Club Competitions Committee), joka tekee kaikki esitykset ja valinnat europelien osalta UEFA Exco:n päätettäväksi.

– Ensimmäisenä aion keskittyä europelijärjestelmän ja siirtojärjestelmän parantamiseen pienten maiden seurojen hyväksi, toteaa Riihilahti.

Koko uutinen on luettavissa HJK:n verkkosivuilta.


KuPS - HJK sunnuntaina 15.9. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia