AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 24.8.2019

​Vierasreissu ei haittaa SJK:n puolustajaa: "Olen aina tykännyt pelata siellä"

​Vierasreissu ei haittaa SJK:n puolustajaa: "Olen aina tykännyt pelata siellä"

Dani Hatakalla jäi hampaankoloon edellisestä IFK Mariehamn-kohtaamisesta, jonka SJK hävisi kotonaan. Sunnuntaina "Kerholle" tarjoutuu sauma revanssiin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa sunnuntaina vieraissa IFK Mariehmania vastaan. Pitkä vieraspelimatka ei huoleta "Kerhon" laitapakkia Dani Hatakkaa.

SJK ja IFK Mariehamn kohtasivat toisensa vain pari viikkoa aiemmin Seinäjoella ja IFK onnistui nappaamaan siinä voiton 2-0-tuloksella. Siinä ottelussa SJK:n laitapuolustaja Dani Hatakka esiintyi kuitenkin hyvin ja kotiyleisö äänesti hänet ottelun Giganttisimmaksi pelaajaksi.

- Se oli ensimmäinen peli IFK Mariehamnia vastaan tänä vuonna ja se oli mielestäni hyvätasoinen ottelu. Kovatempoinen ja kenties yksi kovatempoisimmista tänä vuonna. Mutta todellakin harmittava tulos siitä. He saivat siinä mielestäni vähän varkain maalin ja silloin pelin luonne muuttuu aina niin paljon. Me luotiin aika paljon paikkoja ja nolla olisi pitänyt ainakin pystyä pitämään, mutta ei vaan onnistuttu siinä, Hatakka harmitteli edellistä kohtaamista.

- Maarianhaminassa on pienehkö kenttä ja siellä on aika äänekäs kotiyleisö, vaikka heitä ei siellä kovin paljon olekaan. Mutta olen jotenkin aina tykännyt pelata siellä, sillä heillä on siellä ihan omanlainen fiilis. Siellä kuitenkin peli on aina vähän enemmän taistelua, ei niin taktista. Se on kaksinkamppailujen voittamista ja ne kun voittaa, niin silloin yleensä on vahvoilla pelissä. Sitä me ollaan painotettu tällä viikolla treeneissä, mutta myöskin ajettu Brianin pelifilosofiaa sisään.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia