FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 21.8.2019

Täytettä joukkueen kassaan – IFK Mariehamn houkuttelee junioreita katsomoon

Täytettä joukkueen kassaan – IFK Mariehamn houkuttelee junioreita katsomoon

Wiklöf Holding Arenalle toivotaan kunnon kannustusta sunnuntaille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn valitsi kauden 2019 alla kolme kotiottelua, joissa palkitaan runsaimmin joukoin paikalle katsomaan saapunut juniorijoukkue. Nyt edessä on kolmas näistä otteluista.

Se joukkue, josta katsomoon saapuu suurin määrä pelaajia ja joukkueen taustahenkilöitä, voittaa 100 euron lahjoituksen joukkueen kassaan. Tämä kisa koskee erikseen IFK Mariehamnin ja Jomala IK:n joukkueita, joista kummillakin on siis mahdollisuus voittaa sadan euron lisäpotti joukkueen kassaan.

Kauden kolmas kampanjaottelu on tulevan sunnuntain äärimmäisen tärkeä kamppailu IFK Mariehamn – SJK. Ottelun tauolla palkitaan lisäksi edellisen ottelun ahkerimmin katsomoon saapuneet joukkueet eli IFK Mariehamn P05 ja JIK P07/08.

IFK Mariehamnin kaikkien joukkueitten joukkueenjohto ja pelaajat pääsevät seuraamaan Grönvittin kotiotteluita ilmaiseksi ja kampanjaotteluissa sama koskee myös Jomala IK:n joukkueita.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia