FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 13.8.2019

​Petteri Forsell palaa juurilleen – pitkän kierroksen jälkeen taas Kokkolaan

​Petteri Forsell palaa juurilleen – pitkän kierroksen jälkeen taas Kokkolaan

Petteri Forsell palaa kotinurmilleen sunnuntaina. (Kuva: Jarmo Manner)

KPV saa ensi viikonloppuna vieraakseen HJK:n ja samalla sulkeutuu – ainakin hetkeksi – yksi ympyrä.

Ei ole mitenkään jokapäiväistä, että Keski-Pohjanmaalla jalkapallo-oppinsa saanut maajoukkuepelaaja palaa entiselle kotikentälleen Veikkausliigapelin merkeissä.

Tällainen kohtuullisen harvinainen tilanne toteutuu sunnuntaina. Kokkolasta kymmenisen vuotta sitten maailmalle lähtenyt Petteri Forsell esittelee taitojaan syntymäkaupunkinsa ykkösnurmella, nyt kuitenkin HJK:n riveissä.

– On kivaa, että kentälle tulee varmasti paljon läheisiä ihmisiä, jotka haluavat nähdä minun pelaavan. Ei KPV-ottelu kuitenkaan ole vastassa olevan joukkueen osalta juuri muita otteluita kummempi. Toki pelasin junioreissa KPV:ssa, mutta ura edustuksessa oli lyhyt.

– KPV:n nykyisessä joukkueessa ei ole hirveästi tuttuja. Sellaisia ovat valmentaja Niko Kalliokoski, pelaajat Sebastian Mannström, Patrick Byskata, Joonas Myllymäki ja Hendrik Helmke, jonka kanssa pelasin IFK Mariehamnissa, Forsell kertoo.

Edellisen kerran hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tahkonnut pisteistä Kokkolassa toukokuussa 2012. Tuolloin naapurikaupungin Pietarsaaren Jaro toimi sijaisisäntänä Keskuskentällä Forsellin edustamaa IFK Mariehamnia vastaan. Merenrantakaupungin maestro oli pelissä saarelaisten voiton takuumies.

– Tein yhden, syötin yhden ja voitimme 3–0, Forsell muistelee.


KPV - HJK Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 18.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Keskipohjanmaa
Lisää uutisia