AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2019

KuPS:n euro-ottelu tuo erityisjärjestelyjä Savon Sanomat Areenan ympäristöön

KuPS:n euro-ottelu tuo erityisjärjestelyjä Savon Sanomat Areenan ympäristöön

Poliisi seuraa tulevana torstaina 1.8.2019 UEFA Eurooppa Liigan ottelua KuPS - Legia Warszawa Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Poliisi turvaa osaltaan ottelun häiriöttömän kulun ja puuttuu tarvittaessa käyttäytymiseen, joka ei kuulu jalkapallo-otteluun.

Eurooppa Liigan ottelun järjestelyt poikkeavat joiltakin osin normaaleista Veikkausliigan otteluista, joten peliä katsomaan tulevien on syytä varata riittävästi aikaa pelipaikalle saapumiseen.

- Jos ei ole pakko tulla omalla autolla niin suosikaa julkisia kulkuneuvoja, pyöräilyä tai tulkaa paikalle kävellen. Mikäli tulet paikalle autolla, niin noudata liikenteenohjaajien merkkejä ja ohjeita, poliisin tapahtumaorganisaation johtaja komisario Markus Taskinen suosittelee.

Poliisi on valmistautunut sulkemaan Kaartokadun tieosuuden Areenan portilta Keihäskadulle, mikäli liikenteen turvallinen sujuminen sitä vaatii.

- Me turvaamme tapahtuman, joten nauttikaa te ottelusta, jollaisia Kuopiossa on harvemmin tarjolla, Taskinen kiteyttää.

Poliisi tiedottaa otteluun liittyvistä tapahtumista 1.8.2019 reaaliaikaisesti Itä-Suomen poliisin twitter-tilillä @poliisiIS ja kuvia tapahtumasta jaetaan Instagram.com/poliisi_is -tilillä sekä facebook.com/PKpoliisi.


KuPS - Legia Warszawa Savon Sanomat Areenalla torstaina 1.8. klo 19.00

Lisää uutisia