FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 20.7.2019

Ilveksen Wiss: "Saimme onneksi tunnetilan ylös"

Ilveksen Wiss: "Saimme onneksi tunnetilan ylös"

Ilves ja HJK pelasivat Tammelassa 1-1. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves säilytti paikkansa Veikkausliigan kärjessä pelattuaan lauantaina 1-1 -tasapelin HJK:n kanssa. Kotijoukkueen tasoitus syntyi vain hetki ennen loppua.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kiitteli suojattiensa otteita ensimmäisen puoliajan osalta.

– Viime pelissä Lahdessa olimme tehottomia, mutta uskalsimme pelata palloa. Hyvä rohkeus syöttämisessä jatkui ja hieman paremmalla havainnoimisella sekä kääntymisellä olisimme voineet puhkoa HJK:n linjoja vielä enemmän, Wiss kertaa Ilveksen verkkosivuilla.

– Vastassa oli kyllä laadukas joukkue, kuten näimme toisella puoliajalla. Yksi pieni nukahdus alakerrassa ja heti on 0-1-lukemat taululla. Sen jälkeen peli oli vaikeaa, mutta vaihtopelaajat tulivat sisään todella hyvin.

Lopussa yhteinen hurmos yltyi ja täysi tupa sai mitä tilanteisiin nähden oli ansaittavissakin.

– Saimme onneksi tunnetilan ylös. Kun jahtaa ylämäkeen noin hyvää joukkuetta kiinni, niin fiilis pitää nostattaa. Se on toki aina vähän kiikun kaakun, että menevätkö tunteet yli vai ei. Joka tapauksessa kaksinkamppailut paranivat ja saimme hässäkän kautta ansaitun tasoituksen, Wiss niputtaa ottelun.


FC Honka-Ilves Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 27.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia