FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 28.6.2019

​Liigadebyyttiä HJK:ssa ei koskaan tullut, mutta se ei puolustajaa liikaa harmita

​Liigadebyyttiä HJK:ssa ei koskaan tullut, mutta se ei puolustajaa liikaa harmita

Lassi Järvenpää pelasi vielä kaudella 2016 HJK:n organisaatiossa, mutta jätti seuran heti samana talvena. (Kuva: Juha Tamminen)

Lassi Järvenpää pelasi vielä kolme kautta sitten HJK:ssa. Hän ei kuitenkaan koskaan päässyt pelaamaan Veikkausliigaa Klubissa.

Vielä talvella 2016 näytti vahvasti siltä, että Lassi Järvenpään tulevaisuus on HJK:n paidassa. Hän solmi Klubin kanssa diilin helmikuussa ja taisteli pelipaikasta alkavan kauden liigajoukkueessa.

Minuutteja ei kuitenkaan irronnut, ja loppukaudesta Järvenpää lainattiin Rovaniemelle RoPS:aan. Kaudeksi 2017 hän siirtyikin pysyvästi RoPS:n paitaan kahden vuoden sopimuksella.

Nykyisin IFK Mariehamnissa pelaava puolustuksen monitoimimies ei ole turhan harmissaan siitä, ettei saanut liigadebyyttiä vyölleen HJK:ssa.

- Mielestäni oli hyvä kokemus, että näki sen Klubin ympäristön ja sen millainen tapa siellä on treenata ja tehdä asioita. Tai totta kai se vähän harmittaa, ettei siellä debyyttiä saanut aikaan. Mutta sitten kun RoPS:lta tuli se lainapesti, niin se oikeastaan korvasi sen kauden. Kun pelasin sen kuusi tai seitsemän peliä loppukaudesta, niin siinä sai aika hyvin kokemusta seuraavalle kaudelle, ettei ihan untuvikkona joutunut lähtemään.

- Ei se sinänsä harmita. RoPS:ssa oli muutenkin sinä vuonna ja sen vuoden jälkeen erittäin kiva pelata, ei ole kyllä mitään katumuksia, Järvenpää painotti Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.


IFK Mariehamn – FC Honka sunnuntaina 30.6. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Otteluia voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia