FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 27.6.2019

​IFK Mariehamn nollasi cup-pettymyksen nopeasti - tämä asia tuotti ja tuottaa yhä vaikeuksia

​IFK Mariehamn nollasi cup-pettymyksen nopeasti - tämä asia tuotti ja tuottaa yhä vaikeuksia

Lassi Järvenpää tietää, että IFK Mariehamnin ongelmat piilevät tällä hetkellä maalinteossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalinteko on tuottanut IFK Mariehamnille viime peleissä suuria haasteita.

IFK Mariehamn koki kesäkuun puolivälissä tappion Ilvekselle Suomen Cupin "kotifinaalissaan", joka pelattiin "Grönvittin" kotistadionilla Wiklöf Holding Arenalla.

Jälkeenpäin IFK:lle jäi jossiteltavaa, sillä joukkueella oli useita paikkoja tehdä maaleja. Ilves kuitenkin jätti saarelaiset nollille ja nosti ottelun jälkeen cup-kannun ilmaan.

Maalinteko on vaivannut IFK:ta viime aikoina rankasti. Viidessä viime pelissä joukkue on tehnyt vain yhden maalin. IFK on jäänyt nollille kolmessa edellisessä ottelussa.

Viimeisin tappio tuli tiistaina HJK:lle Ahvenanmaalla 0-2-lukemin.

- Se on ollut vähän meidän tämänaikainen trendi, että pelataan ihan hyvin ja päästään paikoille, mutta sitten viimeiset syötöt ja viimeistely vähän ontuvat. Siihen pitäisi kyllä nyt keksiä joku lääke, koska se vie aika paljon energiaa, kun pelataan hyvin ja päästään niille maalipaikoille, mutta tuntuu, ettei saada oikein mistään sisään, IFK:n puolustaja Lassi Järvenpää selitti vieraillessaan Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.

Järvenpään, 22, mukaan joukkue nollasi cup-pettymyksen nopeasti.

- Ei siinä oikeastaan kauaa mennyt. Liiga oli kuitenkin meille selkeä ykköstavoite ja cupin finaali tuli tuohon vähän plussana. Totta kai häviäminen harmittaa, ja siinähän olisi tullut europaikka samalla, mutta kyllä me alettiin aika nopeasti keskittyä seuraavaan peliin. Ei se sinänsä meidän joukkueessa näkynyt mitenkään, että oltaisiin jotenkin erityisesti sitä surettu.


IFK Mariehamn – FC Honka sunnuntaina 30.6. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Otteluia voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia