FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 20.6.2019

​Näin Hongan luottopelaajan kuntoutuminen pahasta vammasta etenee

​Näin Hongan luottopelaajan kuntoutuminen pahasta vammasta etenee

Jonas Levänen pelasi viime vuonna nappikauden, mutta vuosi 2019 on mennyt polvivammaa kuntouttaessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Jonas Levänen uskoo, ettei paluu pelikentille tapahdu ihan pian.

Helmikuussa polven eturistisidevamman takia leikkaukseen joutunut FC Hongan laitapuolustaja Jonas Levänen on koko ajan lähempänä paluuta pelikentille.

- Ihan hyvässä vaiheessa. Kaikki on mennyt mielestäni tosi hyvin, eikä mitään isompia setbackeja ole ollut. Olen päässyt nyt juoksemaan aika paljon ja pallonkin kanssa päässyt tekemään. Pikkuhiljaa pitäisi päästä tekemään jotain treenejä myös joukkueen kanssa. Sitä odotellaan, fysioilta lupaa, Levänen kertoi.

Ihan pian paluuta pelikentille ei kannata kuitenkaan hänen osaltaan odottaa. Kuten odotettua, Levänen ei osannut arvioida sitä, koska voisi tarkalleen palata Veikkausliigapelien pariin.

- Kyllä me puhutaan vielä varmaan päälle parista kuukaudesta. Eturistisiteessä kestää kiinnittyä jonkin verran, siinä menee aikaa. Kyllä siitä on jonkin verran innostuttu, kun on mennyt kaikki niin hyvin. Toivon ja oletan, että vielä tällä kaudella pelaan.

- Mutta fysiot aina yrittävät aina vähän rauhoitella siinä, mutta katsotaan rauhassa. Tosi vaikea sanoa, milloin pääsen kentille. Olen oikeastaan aika pihalla siitä, Levänen kertoi.

Kun kesä on alkanut, 25-vuotiaan pelihalutkin ovat tapissaan. Viimeksi Levänen pelasi ottelussa vuoden 2018 puolella.

- Ihan jäätävä hinku päästä pelaamaan. Aina kun katson pelejä, niin kyllä se tekee pahaa. Toivon vaan, että pääsen mahdollisimman nopeasti auttamaan joukkuetta ja olemaan jätkien kanssa kentällä. Se on yksi parhaista asioista, mitä tiedän.

vko.48 // 6.12.2019
vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia