FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.23 // 15.6.2019

​Riveiro korostaa KPV:n edellisen pelin saavutusta: "Saivat mahtavan tuloksen"

​Riveiro korostaa KPV:n edellisen pelin saavutusta: "Saivat mahtavan tuloksen"

Jose Riveiro ei aliarvioi KPV:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV pelaa sunnuntaina FC Interiä vastaan, kun Veikkausliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen.

Vastakkain ovat joukkueet, joiden oma pää ei ole täysin ollut pitävä. Veikkausliigassa ainoastaan KPV on päästänyt liigassa enemmän maaleja kuin Inter. Toisaalta, siinä missä Inter on tehnyt eniten maaleja, on niitä KPV:lla vähiten.

Niko Kalliokosken ensimmäisessä ottelussa päävalmentajana nähtiin jo muutosta parempaan. Kalliokoski otti valmennusvastuun, kun Jarmo Korhonen sai lähteä KPV:n peräsimestä. Heti Kalliokosken päävalmentajadebyytissä irtosi kauden ensimmäinen voitto, kun FC Honka kukistui 1-0-lukemin Tapiolassa.

– Heillä ei ollut paljon aikaa valmistautua hänen ensimmäiseen otteluunsa, mutta erityisesti puolustamisessa oli jo muutamia uusia asioita. Se myös toimi ja he saivat mahtavan tuloksen Tapiolasta, joka ei ole helppo vieraskenttä. Heillä, niin kuin meilläkin, on ollut ongelmia siinä, että maaleja on päästetty liikaa.

- Jos haluamme parempia tuloksia jatkossa, on meidänkin parannettava puolustamistamme. Se ei tosin ole pääasiallinen murheemme, sillä yritämme aina olla hyökkääviä ja ajatuksemme ovat vastustajan maalissa. Se ei tule muuttumaan, mutta yritämme olla parempia puolustuspelissämme, FC Interin päävalmentaja Jose Riveiro sanoi.


KPV-FC Inter Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia