AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 14.6.2019

"Suurin ottelu urallani" – IFK Mariehamnin ruotsalaishyökkääjä odottaa itseltään parempaa

"Suurin ottelu urallani" – IFK Mariehamnin ruotsalaishyökkääjä odottaa itseltään parempaa

Hampus Lönn hakee peliinsä vielä uutta tasoa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamniin täksi kaudeksi siirtynyt 27-vuotias ruotsalainen Hampus Lönn on innoissaan lauantaisen Suomen Cupin finaalin alla.

Lönn sanoo suoraan ettei ole vastaavaa urallaan aiemmin kokenut.

- Tämä on suurin ottelu urallani. On selvää että sellaista odottaa innolla, toivottavasti myös katsojia tulee paikalle runsaasti, Lönn sanoo.

Laiturina tai kärjessä avasi kauden hienosti Suomen Cupissa, mutta täysin tyytyväinen hän ei alkukauteensa kokonaisuutena ole.

- Aloitin tosiaan terävästi, mutta sitten tuli pieni notkahdus liigakauden alussa. En pelannut ollenkaan niin hyvin kuin odotin, Lönn miettii.

- Kaikkineen alkukausi on ehkä tyydyttävä. Jotkut ottelut ovat menneet oikein hyvin ja toisissa en ole päässyt lähellekään tasoani. Tehomielessä en ole onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut.

Cupin finaaliin Lönn lähtee kuitenkin hyvällä itseluottamuksella.

- Nyt alla on minusta kaksi aika vahvaa esitystä VPS:aa ja FC Lahtea vastaan. Tai no, vahvoja ja vahvoja, mutta parempia ainakin.

- Tiedän kuitenkin että yksi taso löytyy vielä, ellei useampiakin. Etenkin viimeisellä kolmanneksella, jossa minun pitää uskaltaa enemmän ja sitä kautta saada tehoja. tiedän asian ja yritän tehdä töitä sen eteen koko ajan.


Suomen Cupin finaali IFK Mariehamn - Ilves lauantaina 15.6. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Jimillä ja Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia