FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.23 // 13.6.2019

​SJK:n paras maalintekijä muistuttaa: "Joukkue on aina tärkein"

​SJK:n paras maalintekijä muistuttaa: "Joukkue on aina tärkein"

Denys Oliinyk on ollut hyvässä vireessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Denys Oliinyk on onnistunut hienosti alkukaudella.

Oliinyk on SJK:n paras maalintekijä ja on tällä hetkellä jaetulla kolmannella sijalla Veikkausliigan maalipörssissä viidellä tehdyllä maalillaan. Oliinyk on myös syöttänyt kaksi osumaa.

- Jalkapallo on joukkuelaji. Se ei mene niin, että minä ratkaisen pelejä, vaan muut luovat minulle paikkoja, joista minä sitten yritän tehdä maalin. Olen tietenkin iloinen, että olen nyt onnistunut niistä paikoista. Uskon myös, että olisin pystynyt tekemään vielä enemmänkin. Minulla oli esimerkiksi KPV:ta vastaan hyvä maalipaikka, mitä en käyttänyt. Siksi uskon, että minun pitää vielä entisestään parantaa, Oliinyk sanoi.

- Haluan mennä joka päivä askel askeleelta eteenpäin. En koskaan ole tyytyväinen siihen mitä olen saavuttanut, vaan haluan kehittyä entisestään ja parantaa pelaamistani. Analysoin omaa pelaamistani kehittyäkseni. Olen ehkä siinä mielessä vähän perfektionisti.

- Mutta kaikkein tärkeintä on kehittyä yhdessä joukkueena. Joukkue on aina tärkein.

Seuraavissa tulevissa 11 Veikkausliigan pelissä ratkeaa, pelaako SJK lopulta mestaruudesta ylemmässä loppusarjassa vaiko alemmassa haastajasarjassa. Maaottelun jatkuessa SJK on sarjataulukossa viidentenä.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla tiistaina 18.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia