FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.23 // 12.6.2019

​SJK välitavoitteessaan - luottomies ei ole tyytyväinen tehoihinsa: "Aina voi parantaa"

​SJK välitavoitteessaan - luottomies ei ole tyytyväinen tehoihinsa: "Aina voi parantaa"

Moshtagh "Mosa" Yaghoubi siirtyi täksi kaudeksi SJK:hon ja on pelannut seinäjokisten riveissä isossa roolissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n ensimmäinen välitavoite kaudesta on saavutettu, kun joukkue on 11 pelatun ottelun jälkeen Veikkausliigan kuuden parhaan joukossa.

Veikkausliigan runkosarjasta on pelattu siten noin puolet ja SJK on täyttänyt kaudelle asettamansa ensimmäisen välitavoitteen olemalla tässä vaiheessa ylempään loppusarjaan oikeuttavassa kuuden joukkueen ryhmässä. Viidentenä olevan SJK:n ero kärjessä olevaan Ilvekseen on vain kaksi pistettä.

SJK:n pelaajista keskikentällä Moshtagh "Mosa" Yaghoubi on noussut Veikkausliigan IS-tähtipörssin kärkeen kerättyään tähän mennessä 14 IS-tähteä. Mosa on myös tehnyt yhden maalin ja syöttänyt toisen pelaamissaan 10 ottelussa.

- Olemme tällä hetkellä tavoitteessamme, mutta totta kai harmittaa kun ollaan menetetty meidän johto aika monta kertaa. Jos oltaisiin voitettu niissä matseissa, niin oltaisiin ainakin top kolmessa tai jopa kärjessä. Mutta kuten sarjasta näkee, niin aika tasaista on. Yhdellä voitolla pääsee takaisin piikkipaikalle, joten mitä vaan voi tapahtua tässä sarjassa tänä vuonna. Siinä mielessä erittäin hyvä sarja, Yaghoubi sanoo.

- Itselleni yksi maali yhdessätoista pelissä ei ole tarpeeksi. Minulla on ollut vaparipaikkoja ja jonkin verran vetomestoja. Totta kai haluaisin tehdä enemmän maaleja ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Mutta muuten ihan tyytyväinen olen ollut omaan pelaamiseen. Aina voi parantaa ja se on tavoitekin, että aina parannetaan entistä enemmän loppukautta kohden.

Yaghoubi pelaa SJK:ssa ensimmäistä kauttaan.

- Kaikkiaan olen viihtynyt täällä erittäin hyvin ja minut on otettu täällä todella hyvin vastaan. Siitä olen oikeastaan jopa yllättynyt, miten hyvin minut on otettu vastaan ja miten hyvät oltavat täällä on sekä miten hyvä joukkue SJK on. Aina kun olin aiemmin pelannut SJK:ta vastaan, en ole saanut kovin hyvää vastaanottoa, niin siinä mielessä olin yllättynyt. Nyt on kyllä ollut erittäin hyvä vastaanotto ja on ollut todella kiva kuulla ja saada sitä rakkautta katsomoista.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla tiistaina 18.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia