AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2019

VPS:n Liigapelaajaleirillä nähtiin yllätysvieras

VPS:n Liigapelaajaleirillä nähtiin yllätysvieras

Tim Sparv vieraili Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran perinteisellä Liigapelaajaleirillä nähtiin maanantaina yllätysvieras, kun A-maajoukkueen kapteeni Tim Sparv kävi tervehtimässä VPS-junioreita.

2006-2010 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitetulla Liigapelaajaleirillä tarjotaan junioreille monipuolista harjoittelua hyvällä fiiliksellä.

- Pystymme tällä leirillä tarjoamaan perheille sen, että lapsilla on joku paikka minne tulla, jos vanhemmat ovat vielä töissä. Tämä on enemmänkin tällaista vapaamuotoista tekemistä, tässä ei pyritä syventymään jalkapallon saloihin. Lapset pääsevät nauttimaan ja saavat esimakua alkavasta kesälomasta, kertoo VPS Junioreiden urheilujohtaja Janne Lindberg VPS:n verkkosivuilla.

Päivän ehdoton kohokohta oli Huuhkaja-kapteenin vierailu. Juniorit kerääntyivät keskiympyrään ja kysyivät tiukkoja kysymyksiä 32-vuotiaalta keskikenttäpelaajalta.

- Oli tosi pahoja kysymyksiä. Kaikenlaista, kuten paljonko rahaa sinä tienaat ja tällaisia kysymyksiä. On aina kiva tulla tapaamaan uutta sukupolvea ja toivottavasti pystyn kannustamaan ja motivoimaan heitä lisää. Oli kiva olla täällä. Se on hienoa, että tällaisia leirejä organisoidaan. Tämä on myös sellainen sosiaalinen tapahtuma, kavereiden kanssa on aina hauskempi pelata jalkapalloa, hyväntuulinen Sparv sanoi.

Oravaisista kotoisin oleva Sparv oli viettämässä Vaasassa viikonloppua ennen maajoukkueen kokoontumista. Suomi kohtaa lauantaina Bosnia ja Hertsegovinan Tampereella huipputärkeässä EM-karsintaottelussa.

- Meillä on tosi tärkeä matsi edessä. Sanoisin, että lauantain peli Bosniaa vastaan on avainmatsi. Bosnia on yksi niistä vastustajista, joiden kanssa taistelemme lohkon toisesta sijasta. Luulen, että Italia voittaa lohkomme ja toisesta sijasta kilpaillaan meidän, Bosnian ja Kreikan välillä. Kotipeli lauantaina on erittäin tärkeä ja uskon, että meillä on kaikki saumat voittoon. Meillä hyvä ryhmä ja monet meidän pelaajistamme ovat pelanneet hyvän kauden seurajoukkueissaan. Meillä on tarpeeksi itseluottamusta, Huuhkajakippari totesi.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla maanantaina 17.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia