FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 4.6.2019

"Olen todella nauttinut" - Atakayi iloitsi SJK-lainastaan

"Olen todella nauttinut" - Atakayi iloitsi SJK-lainastaan

Serge Atakayi viihtyi SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Serge Atakayin lainapesti SJK:ssa päättyi sovitusti kesäkuun alussa ja Atakayi palasi Rangersiin, Skotlantiin.

Atakayi itse nautti olostaan Seinäjoella ja SJK:ssa kovasti.

- Haluan kiittää SJK:ta erittäin paljon. Olen todella nauttinut pelaamisesta näin mahtavassa joukkueessa. Yritin aina kaikkeni ja halusin tehdä parhaani tälle joukkueelle. Lisäksi haluan korostaa sitä, että muut pelaajat ja koko staffi täällä ovat olleet aivan mahtavia ja on ollut suuri ilo työskennellä heidän kanssaan. Kaikki taistelevat ja antavat kaikkensa jokaisessa pelissä ja olen ollut ylpeä kantaessani SJK:n paitaa. Minä todella viihdyin tällä lainapestillä ja en voi sanoa kuin kiitos SJK vielä kerran, sanoo Serge Atakayi.

- SJK:n kannattajille haluan sanoa; kiitos Klopit siitä tuesta mitä te annatte jokaisessa pelissä. Olette aivan mahtavia kannattajia ja toivottavasti tapaamme vielä joskus, Atakayi jatkaa.

- Toivon kaikille teille, pelaajille, staffille ja kannattajille, valtavasti onnea kauden jatkoon. Lupaan aina seurata SJK:ta. Kiitos, sanoo Atakayi vielä lopuksi.

SJK ja Glasgow Rangers ovat olleet hänen lainapestinsä aikana jatkuvassa yhteydessä ja raportoineet toisilleen Atakayin otteista. Rangersin kannattajat ovat seuranneet SJK:n ja Atakayin otteita seuran somekanavilla ja häntä Rangersin Akatemiassa valmentanut, Rangersin Akatemian johtaja Billy Kirkwood, on seurannut tarkkaan jokaista SJK:n ja Atakayin pelaamaa peliä videoilta.

- Serge on silminnähden nauttinut kokemuksestaan pelata Suomen pääsarjaa SJK:n kanssa. Se oppi, mitä saa pelaamalla hyvällä tasolla, on elintärkeää. Pelkästään elämänkokemuksen lisäksi, se antaa nuorelle pelaajalle paljon uran tässä vaiheessa. Serge on nyt saanut tärkeää oppia siitä, mitä vaatii nousta huipputasolle SJK:n kanssa. Hän on siitä todella kiitollinen, ja kiitollinen siitä, miten hänet otettiin vastaan koko SJK:n staffin toimesta ja miten häntä kohdeltiin lainapestin aikana. Niin kentällä kuin sen ulkopuolella, sanoo Glasgow Rangersin akatemian johtaja Billy Kirkwood.

- Henkilökohtaisesti, kommunikaatio minun, SJK:n ja koko SJK:n staffin välillä on ollut fantastista. Se ei ole auttanut pelkästään Sergeä hänen urallaan, vaan myös minua itseäni kehittymään. Valtavat kiitokset siitä SJK:lle ja tulen taatusti seuraamaan SJK:n tuloksia koko loppukauden ajan. Paljon onnea loppukauteen, toivottaa Kirkwood vielä lopuksi.

Glasgow Rangersin päävalmentajana on Steven Gerrard ja Rangers sijoittui päättyneellä kaudella Skotlannin pääsarjassa toiseksi. Joukkueessa pelaa Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara ja HJK:ta aiemmin edustanut hyökkääjä Alfredo Morelos.

Atakayi pelasi ennen loukkaantumistaan Gerrardin alaisuudessa Rangersissa muutamassa harjoitusottelussa ja teki debyyttinsä edustusjoukkueessa Motherwellia vastaan marraskuussa 2018. Atakayi kuului myös edustusjoukkueen harjoitusrinkiin, mutta pääasiassa peliaikaa tuli seuran junioreissa ja reserveissä. Hän on edustanut Suomea alle 18- ja 19-vuotiaiden maajoukkueissa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia