FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 24.5.2019

​Maajoukkuelegenda Klubin valmennustiimiin

​Maajoukkuelegenda Klubin valmennustiimiin

Mika Väyrynen toimii toistaiseksi Klubin apuvalmentajana. Lopullinen valmennustiimi päätetään kesäkuun alussa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n uusi päävalmentaja Toni Koskela pääsee valitsemaan itselleen valmennustiimin puhtaalta pöydältä.

Päävalmentajan vaihtuminen aiheuttaa muutoksia koko HJK:n miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Mika Lehkosuon kakkosvalmentajana toiminut Jani Sarajärvi ei myöskään jatka tehtävässään, joten päävalmentaja Toni Koskela pääsee valitsemaan itselleen valmennustiimin puhtaalta pöydältä.

Valmennustiimi vahvistetaan kesäkuun alussa maaottelutauon aikana. Siihen asti joukkueen apuvalmentajina toimivat HJK Klubi 04:n valmentajat Mikko Mannila ja Mika Väyrynen. Väyrysellä on CV:ssä mittava pelaajaura ulkomailla ja hän kuului yli vuosikymmenen ajan A-maajoukkueen luottomiehiin.

Muu valmennustiimi säilyy ennallaan. Maalivahtivalmentajana jatkaa Ville Wallén, fysiikkavalmentajana jatkaa Anton Matinlauri, Toni Taipale jatkaa fysioterapeuttina ja Boris Wistuba-Marino huoltajana.


HJK-KPV Telia 5G Areenalla sunnuntaina 26.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia