FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 16.5.2019

Ilveksen suuri sankari: ”Selkäranka ei retkahtanut missään vaiheessa ja palkinto tuli”

Ilveksen suuri sankari: ”Selkäranka ei retkahtanut missään vaiheessa ja palkinto tuli”

Kuva: Juha Tamminen

Ilves oli vielä 90 minuutin täyttyessä tappiolla Suomen Cupin välierässä, mutta kiri tuomarin antamalla lisäajalla tasoihin ja ohi. KPV kaatui lopulta 3-2-lukemin.

Ilves osoitti jälleen mitä loppuun asti pelaaminen tarkoittaa. Diago Tomas iski 2-2-tasoituksen 91. minuutilla. Ilves sai hyvästä paikasta vapaapotkun 96. minuutilla ja Lauri Ala-Myllymäki laukoi sen vastustamattomasti verkon perukoille.

- Aika hyvä matsi ja aika näytös, meille kiva lopetus. Ei voisi tulla paljon makeammin (finaalipaikka), Ala-Myllymäki naurahti.

- Olimme ensimmäisellä puoliajalla ihan ok mukana, mutta jäimme joissain tilanteissa hieman kakkoseksi. Pallo pomppi muhkuraisella kentällä ja olimme kahden maalin takaa-ajoasemassa. Sitten laitoimme kaiken peliin. Tämä porukka uskoo itseensä loppuun asti. Selkäranka ei retkahtanut missään vaiheessa ja palkinto tuli.

Ala-Myllymäki pelaa koko Ilveksen tavoin hienoa kautta. Joukkue on Veikkausliigan kärjessä ja nyt siis myös 15.6. pelattavan cupin finaalissa.

- Vedossa oli kaikki pelissä. Laitoin kohti yläkulmaa ja sinne meni. En oikeastaan edes nähnyt mihin se meni muurin takaa, mutta riitti.

Ilves kohtaa finaalissa VPS:n 3-1-lukemin kaataneen IFK Mariehamnin. Ottelupaikka ja alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin.

- Hyvältä kuulostaa, hommataan pytty kotiin!


Ilves-IFK Mariehamn Veikkausliigan ottelu maanantaina 20.5. klo 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Ruudun lähetys
Lisää uutisia