FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.18 // 11.5.2019

"Tapa jolla tämä piste tuli, on pettymys" - Eremenko mietteissään tasapelin jälkeen

"Tapa jolla tämä piste tuli, on pettymys" - Eremenko mietteissään tasapelin jälkeen

"Jere" oli kaksijakoisissa mietteissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:lle jäi melkoisen monimuotoinen makuyhdistelmä suuhun lauantaina HJK:n vieraana pelatun 2-2-tasapelin jälkeen.

Tasapeli HJK:ta vastaan Helsingistä on todella hyvä tulos, etenkin, kun muistetaan millaisia kärsimysnäytelmiä SJK:n pelit HJK:ta vastaan ovat viime vuosina olleet. Tasapeli on hyvä tulos myös, kun huomioidaan, millaisessa sillassa SJK ensimmäisen puoliajan aikana oli.

Siitä huolimatta voiton vaihtuminen lisäajalla tasapeliksi kahdessa perättäisessä ottelussa kirvelee sekä joukkuetta että kannattajia. Katseet on kuitenkin jälleen käännettävä seuraavaan peliin. Ensi viikon lauantaina on pitkästä aikaa kotipeli ja se on myös ainoa kotipeli pitkään aikaan. Nähdään siellä ja kaadetaan Honka!

- Tapa jolla tämä piste tuli, on pettymys. Meillä on pettynyt joukkue pukukopissa. Toinen vieraspeli putkeen, missä joudumme yliajalla nöyrtymään tasapeliin. Joten en missään tapauksessa ole tyytyväinen siihen miten tämä tulos tuli, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Eremenko myönsi, että ottelu kaikkineen oli melkoisen kaksijakoinen. HJK hallitsi avausjaksoa ja SJK oli puolestaan niskan päällä tauon jälkeen.

- Ja jos katson peliä kokonaisuutena, niin en ole tyytyväinen myöskään ensimmäiseen puoliaikaan, jossa HJK prässäsi ylhäältä ja tuli kovaa päälle, emmekä me saaneet aikaan mitään. Hävisimme aivan liian helposti palloja omassa päässä ja kun saimme lupaavan vastahyökkäyksen, menetimme jälleen aivan liian helposti pallon. Eli en ole joukkueen esitykseen tyytyväinen. HJK ei kenties luonut montaakaan paikkaa siitä huolimatta. He saivat paljon erikoistilanteita. Vapaapotkuja ja kulmapotkuja. Ja kun he saavat noin kymmenen kulmaa, meni lopulta yksi pallo harmillisesti Jose Nadsonin jalasta sisään.

- Toiseen jaksoon olen taas oikein tyytyväinen. Me näytimme mitä me osaamme tehdä ja se alkoi näyttää siltä miltä sen pitikin. Me teimme kaksi kaunista maalia. Ja saimme muutaman muunkin tilanteen. Tietenkin olen pettynyt, että johdimme 1-2 ja sitten päästimme vielä maalin yliajalla. Mutta jos katsoo koko peliä, niin kenties tasapeli on ihan oikeutettu tulos, summasi Eremenko.


SJK-FC Honka OmaSp Stadionilla lauantaina 18.5. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia