FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 10.5.2019

​Mestarikandidaatti hakee vielä askelmerkkejä: "Peli on ailahdellut"

​Mestarikandidaatti hakee vielä askelmerkkejä: "Peli on ailahdellut"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka nimettiin Veikkausliigakauden 2019 avaustilaisuudessa yhdeksi mestarisuosikeista.

FC Honka aloittikin väkevästi hakemalla avauspelistä pisteet Rovaniemeltä, mutta kotiavauksessa tuli rumasti selkään IFK Mariehamnilta. Kuuden kierroksen jälkeen espoolaisilla on koossa saldo kolme voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Uutena miehenä Hongan rinkiin liittyi vuoden vaihteessa HJK:ssa viime kauden pelannut Mikko Sumusalo.

- Ihan hyvin lähtenyt käyntiin. Tammikuussa tein diilin Honkaan, kun ulkomailta ei tullut mitään konkreettista omaan deadlineen mennessä. Saatu kausi käyntiin ihan hyvin, no pari peliä on sössitty. Ei olla saatu omaa peliä vielä rullaamaan, mutta otettu kolme voittoa, joten ollaan jotenkin oikealla tiellä, Sumusalo toteaa.

Honka on väläytellyt vahvaa pelaamista tällä kaudella. Esimerkiksi Kuopiosta Honka haki vakuuttavan 3-0-voiton.

- KuPS-ottelussa tuntui jopa, että tämä on helppo peli ja oli koko ajan fiilis, että tämä klaarataan. Peli on kuitenkin vielä ailahdellut. Se on semmoinen asia, missä meidän pitää petrata. Saada tasaisuutta joka peliin. Ei olla vielä löydetty kunnon rytmiä, Sumusalo pohtii.


FC Honka-VPS Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 11.5. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia