FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 8.5.2019

​Ilveksen brassitaituri avasi maalitilinsä Veikkausliigassa - "Olen todella iloinen"

​Ilveksen brassitaituri avasi maalitilinsä Veikkausliigassa - "Olen todella iloinen"

Jair vastasi uransa ensimmäisellä Veikkausliigamaalillaan Ilveksen 1-1-tasoituksesta tiistaina FC Honkaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen tasoitus FC Honkaa vastaan syntyi tiistaina vasta varsinaisen peliajan loppuhetkillä.

Suomeen asettunut brassitaituri Jair teki ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa ja todella tärkeään paikkaan.

– Olen todella iloinen, että onnistuin maalinteossa ja vieläpä ensimmäisessä pelissä Tammelassa. Perheeni oli katsomossa ja tunnelma oli erityinen. Tärkeintä on kuitenkin, että selvisimme joukkueean tiukasta paikasta, Jair kertoo tuoreeltaan pelin päätyttyä.

– Näin tyhjää tilaa edessäni ja hyödynsin vastustajien väsymystä nopeassa tilanteessa. Kuvittelin mielessäni mihin kulmapotku pelattaisiin ja luotin vaistooni. Harvoin teen puskemalla maaleja, mutta se oli tahtomaali.

Jair on tahkonnut täydet minuutit Ilveksen jokaisessa liigakamppailussa. Keskikentän pohjalla peliä rytmittävä brassi on tärkeä palanen samalla pelipaikalla itse aikoinaan pelanneen Jarkko Wissin miehistössä.

– Olen totta kai tyytyväinen ja kiitollinen peliajasta. Siihen sisältyy suuri vastuu. Odotukset kasvavat, mutta yritän olla kasaamasta liikaa paineita itselleni. Seuraava peli tulee nopeasti ja ahkera työntekomme jatkuu, Jair päätti.


RoPS-Ilves Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 12.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia