FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2019

Inter-luotsi Riveiro iloitsi voitosta: "Näytimme luonteemme tänään"

Inter-luotsi Riveiro iloitsi voitosta: "Näytimme luonteemme tänään"

Jose Riveiro antoi ansaitut kehut joukkueelleen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter päätti Veikkausliigan huhtikuun osaltaan komeasti, kun HJK kaatui maanantaina Veritas Stadionilla maalein 4-1.

Interin alkukausi ei ole ollut kovinkaan hohdokas ainakaan tulosten valossa, mutta maanantaina rävähti kunnolla. Joukkue nousi hankalan alun jälkeen ja HJK:n jouduttua miesalivoimalle Inter jyräsi omille teilleen.

– Näytimme luonteemme tänään. Ottelun alku oli meille vaikea HJK:n nopean maalin jälkeen. Emme antaneet sen kuitenkaan vaikuttaa meihin. Pysyimme organisoituneena ja meidän pelisuunnitelmassa, mikä palkitsi meidät lopulta nopeasti, totesi päävalmentaja Jose Riveiro pelin jälkeen.

Inter-luotsi oli pelin jälkeen tyytyväinen kokonaisuuteen, minkä joukkue pystyi tänään toteuttamaan.

– Olen iloinen erityisesti siitä, että pelasimme vihdoin sellaista peliä, mihin olimme valmistautuneet. Tänään myös yksityiskohdat olivat meillä hyvin halussa ja se toi meille ansaitut pisteet tänään, iloitsi Riveiro.

Riveiro huomatti myös, ettei miesylivoimalla pelaaminen ole aina niin helppoa, miltä se näyttää. Tänään joukkueen keskittyminen pysyi tiukkana loppuun asti.

– Toinen jakso oli meiltä erinomainen, sillä kaksi nopeaa maalia tekivät meidän pelaamisesta helpompaa. Pelaajien keskittyminen pysyi loppuun asti hyvänä. Se oli tärkeää, sillä pelaaminen ylivoimalla ei ole aina niin helppoa, miltä se näyttää. Kaiken kaikkiaan tärkeä voitto meille tänään, päätti Riveiro.


FC Inter-RoPS Veritas Stadionilla tiistaina 7.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia