AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 17.4.2019

​Ilveksen luottopelaajan vamman vakavuus selviää pian

​Ilveksen luottopelaajan vamman vakavuus selviää pian

Matias Ojala lienee sivussa pelikentiltä jonkin aikaa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:ää vastaan loukkaantunut Matias Ojala ei vielä tiedä, kuinka kauan joutuu olemaan sivussa pelikentiltä.

Matias Ojalan peli jäi valitettavan lyhyeksi sunnuntaina, kun Ilves ja VPS kohtasivat Ratinan Stadionilla Tampereella.

Ilveksen keskikentän runkopelaaja loukkaantui heti ottelun alussa ja joutui tulemaan vaihtoon jo kahdeksannella minuutilla.

Peliä oli pelattu vain reilut kaksi minuuttia, kun loukkaantumiseen johtanut tilanne tapahtui. Ojala sai pallon sivurajaheitosta ja laukoi pelivälineen oikelta laidalta toiselle puolelle kenttää vasemmalla jalallaan.

Toista kauttaan Ilveksessä pelaava Ojala sai samalla oikeaan kylkiinsä tällin, kun VPS:n pelaaja osui häneen. Se ei kuitenkaan välttämättä ollut loukkaantumisen syy.

- Pelin aikana ajattelin, että syynä on tälli, mutta kun katsoin sen tilanteen uudestaan videolta, niin se kontakti oli ihan minimaalinen. En tiedä tuliko se siitä tällistä vai siitä kun potkaisin palloa, Ojala kertoo.

Loput ottelusta Oulun Luistinseuran kasvatti katsoi pukukopissa puhelimellaan ja meni sen jälkeen ensiapuun. Ensimmäisissä tutkimuksissa arveltiin, ettei mitään vakavaa ole sattunut ja kyse on todennäköisesti vain krampista.

24-vuotias Ojala päätyi silti yhdessä Ilveksen joukkueen lääkärin kanssa ratkaisuun käydä magneettikuvissa maanantaina. Ja hyvä niin, sillä kuvissa selvisi enemmän. Nyt hänen oikean kyljkensä lihaksistossa epäillään vammaa.

- En ole vielä saanut tarkempia lausuntoja kuvista, mutta kyllä siellä jotain rikki taitaa olla, Ojala sanoo.

Vielä ei ole tiedossa, viekö vamma hänet sivuun pelikentiltä päiviksi vai viikoiksi. Asia selviää tarkemmin loppuviikosta, kun radiologi ilmoittaa tutkimusten tulokset pelaajalle ja seuralle.


SJK-Ilves OmaSp Stadionilla maanantaina 22.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia