AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 11.4.2019

Yaghoubi tuntee FC Interin tehohyökkääjän: ”Totta kai meidän pitää huomioida hänet”

Yaghoubi tuntee FC Interin tehohyökkääjän: ”Totta kai meidän pitää huomioida hänet”

Kuva: Juha Tamminen

SJK avasi kautensa lauantaina voitolla HIFK:sta. Seuraava etappi on vierasmatka Turkuun.

Moshtagh Yaghoubi pelasi avauskierroksella 79 minuuttia seinäjokelaisten keskikentällä.

- Voiton jälkeen on todella hyvä fiilis ja luottavaisin fiiliksin lähdetään myös Turkuun hakemaan kolmea pistettä. Joukkueen sisällä on hyvä meininki, Mosa kommentoi.

FC Inter avasi kautensa 1-2-tappiolla HJK:n vieraana, mutta voitti VPS:n Vaasassa maanantaina samoin lukemin. Lauantain taisto pelataan Turussa.

- Toki siitä tulee varmasti tiukka vääntö. Enkä ole vielä ihan varma, millainen kenttä meitä siellä odottaa. Tuskin se tässä vaiheessa vuotta ainakaan hirveän hyvässä kunnossa on. Eli tulee aivan varmasti taistelupeli ja pitää valmistautua siihen. Eli kentästä vähän riippuu, pystytäänkö pelaamaan fudista vai pitääkö tapella, vääntää ja kääntää.

Yksi talven ja alkukevään puhutuimmista nimistä on ollut Interin hyökkääjä Filip Valencic. Slovenialainen teki Suomen Cupissa viisi maalia ja liigassa tähän mennessä kaksi. Mosa ja Valencic pelasi viime kaudella molemmat HJK:ssa.

- Heidän FIlip Valencic on tosi hyvä pelaaja ja todella vaarallinen. Viime pelissä Vaasaa vastaankin hän teki kaksi maalia. Joten totta kai meidän pitää huomioida hänet, eikä saa päästää vetämään ja tekemään hyviä pystyjouksujaan. Eli pitää olla varovainen hänen kanssaan.

FC Inter - SJK lauantaina 13.4. kello 15.00 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia