AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 4.4.2019

​Koskimaalta kehut VPS-kannattajille: "Ei ole tarvinnut luopio-huutoja kuunnella"

​Koskimaalta kehut VPS-kannattajille: "Ei ole tarvinnut luopio-huutoja kuunnella"

Ville Koskimaa pelaa toista kauttaan KPV:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Toppari Ville Koskimaa luutii nousijajoukkue KPV:n takalinjoilla rautaisella kokemuksella – ja vaasalaisella taustalla.

Vaasalaislähtöinen Koskimaa on edustanut VPS:aa Veikkausliigassa kaikkiaan kymmenen kauden ajan, mutta kauden 2017 päätteeksi Vepsu ei enää jatkoa hänelle tarjonnut. Nyt 36-vuotias Koskimaa löysi kuitenkin uuden seuran pienen matkaa rannikkoa pohjoiseen päin.

– VPS:n ratkaisun käsittelyyn meni aikaa. Näin kuitenkin urallani jatkuvuutta, ja KPV:n liiganousutavoite sytytti minut, Koskimaa kertoo.

Koskimaa oli nostamassa Vihreää Veikkausliigaan ja nyt edessä on jo uran 13. pääsarjakausi.

Pelillinen kotio on nyt Kokkolassa, mutta Koskimaan elämä on edelleen monella tavalla sidoksissa Vaasaan. Vaasalaisista jalkapallokannattajista hänellä on pelkkää hyvää sanottavaa jopa toisen kaupungin joukkueen pelaajana.

– Kokkolassa lähtee nyt toinen kauteni. Liikun ja harjoittelen paljon Vaasassa ja tapaan paljon vaasalaisia kavereita, ja onhan KPV jo pelannut cupin ottelun Vaasassa. Vaasalaiset kannattajat ovat fiksuja. Kertaakaan minun ei ole tarvinnut luopio-huutoja kuunnella, sanoo Koskimaa.

Lisää Koskimaan mietteitä kahden kaupungin välillä sukkuloinnista Pohjalaisen videohaastattelussa alla olevan lähdelinkin kautta (vaatii tilauksen).

Lähde: Pohjalainen
Lisää uutisia