AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 4.4.2019

​Ilves lupaa näyttävää hyökkäyspeliä: "Yksi tämän sarjan mielenkiintoisimmista hyökkäyspäistä"

​Ilves lupaa näyttävää hyökkäyspeliä: "Yksi tämän sarjan mielenkiintoisimmista hyökkäyspäistä"

Mika Hilander veikkaa, että Lauri Ala-Myllymäki voittaa Veikkausliigan maalikuninkuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on pelannut todella vakuuttavan preseasonin. Tamperelaiset eivät ole hävinneet otteluakaan Suomen Cupissa eivätkä treenimatseja.

Jarkko Wiss on luotsannut Ilveksen useana vuotena perättäin Veikkausliigan kärkipäähän. Onko mitään uusia keitoksia kehitelty pelaamiseen kaudelle 2019?

- Niin onko mitään uutta? Jos valmentaja ei vaihdu, niin tietyt pelin lainalaisuudet pysyy samana. Meillä ei ole isoa vaihtuvuutta pelaajistossakaan, toteaa Ilveksen kippari Mika Hilander.

Hilander ja koko Ilveslauma on saanut itseluottamuksen korkealle vahvasta viime kaudesta ja rinnat on rottingilla sekä päät pystyssä erinomaisesti sujuneen harjoituskauden ansiosta. Ilves on valmiina Veikkausliigakauden starttiin.

- Meillä tulee olemaan yksi tämän sarjan mielenkiintoisimmista hyökkäyspäistä tänä vuonna, pitävimmän puolustuksen lisäksi, Hilander toteaa.

Millainen sitten on yksi Veikkausliigan mielenkiintoisimmista hyökkäyspäistä?

- Meillä on siellä tuleva maalikunkku; Lauri Ala-Myllymäki. Meillä on siellä viime vuonna jo pari peliä pelannut Fofana, joka on erittäin viihdyttävä pelaaja. Veikkaan, että sieltä löytyy sellaisia kombinaatioita, kuten edellä mainittujen lisäksi Paul Tendeng, Samuel Afum ja muutamaa muuta unohtamatta. He muodostavat komboja, että voidaan olla tosi hyviä ja hyvännäköisiä siellä hyökkäyspäässä, Hilander lupaa.

KPV – Ilves sunnuntaina 7.4. klo 15.00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia