FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2019

​VPS-kippari lupaa: "Enemmän maaleja kuin viime kaudella"

​VPS-kippari lupaa: "Enemmän maaleja kuin viime kaudella"

Kuva: Juha Tamminen

VPS sijoittui kaudella 2018 Veikkausliigassa sijalle kuusi. Kaudella 2019 Vaasassa tähdätään jälleen kuuden parhaan joukkoon.

Vaasassa halutaan jatkossakin pelata pallonhallinnan kautta, mutta tehoja hyökkäyspäässä haetaan nyt hieman uusin keinoin. Viime kauden 37 maalia 33 ottelussa, ei tyydytä vaasalaisten kippari Sebastian Strandvallia.

- Yksityiskohtaisia detaljeja muokattu tälle kaudelle. Tarkkasilmäinen varmastikin näkee, että varsinkin hyökkäyspelissä haetaan uusia juttuja ja uusia kuvioita. Miten murtaudutaan, minne paikoille halutaan ja miltä sektorilta pyritään maalintekoon. Luulen, että tullaan parantamaan kokonaisvaltaisesti meidän hyökkäyspeliä ja tekemään enemmän maaleja kun viime kaudella, Strandvall toteaa.

VPS:n maaliverkko heilui viime kaudella 33 ottelussa 43 kertaa. Se lukema ei huolestuta VPS-kipparia uuden kauden kynnyksellä.

- Viime kaudet Petrin alaisuudessa puolustus on ollut tarpeeksi kestävä ja luotettavaa koko joukkueen puolustuspeli. Siihenkin on tullut jotain uutta, mutta tulee olemaan aika samaa. Toivottavasti myös meidän maalivahdit onnistuu, niin voidaan välttää monta maalia, Strandvall toteaa.

VPS - FC Inter maanantaina 8.4. klo 18.30 Elisa Stadionilla.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia