AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2019

HIFK ei ole vielä saanut parasta miehistöä kehiin - miten käy kauden avauspelissä?

HIFK ei ole vielä saanut parasta miehistöä kehiin - miten käy kauden avauspelissä?

Hannu Patronen siirtyi täksi kaudeksi HIFK:hon HJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

Muun muassa loukkaantumiset ovat haavoittaneet sarjanousija HIFK:n harjoituskautta.

Helsingin IFK ei ole koko harjoituskauden aikana päässyt pelaamaan parhaalla mahdollisella miehistöllä, sanoo tähtirintojen kapteeni Hannu Patronen. HJK:sta täksi kaudeksi paikallisvastustajan paitaan siirtynyt toppari on kärsinyt talven aikana itsekin pienistä vammoista.

- Se on ollut rikkonaista. Emme ole kertaakaan päässeet pelaamaan ykkösnyrkillä. Kyllähän siinä on ollut tosi paljon vaihtuvuutta. Tullut koko ajan uusia pelaajia, mutta siinä on myös ollut jotain runkopelaajia, jotka ovat olleet loukkaantuneina pidemmän aikaa, Patronen selitti.

HIFK:n harjoituskausi on ollut tulosten valossa melko heikko.

- Ei ole ollut ihan optimaalinen startti, mutta uskon, että kun saadaan kaikki kentälle, niin meillä on kyllä laatua. Pitää vaan saada palat loksahtamaan paikoilleen, niin uskon, että kyllä siitä hyvä tulee.

HIFK avaa Veikkausliigakauden lauantaina 6.4. SJK:ta vastaan. Millaisen miehistön sarjanousija saa jalkeille Seinäjoen OmaSP Stadionille?

- Luulen, että siihen saadaan hyvä joukkue mutta ei ehkä sellaista, mitä kauden alussa olisi toivonut saavansa, Patronen vastasi.


SJK-HIFK lauantaina 6.4. klo 15 Seinäjoen OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia