FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 22.3.2019

KPV:n Veikkausliigakauden kolme ensimmäistä kotiottelua pelataan OmaSp Stadionilla

KPV:n Veikkausliigakauden kolme ensimmäistä kotiottelua pelataan OmaSp Stadionilla

Kuva: Juha Tamminen

KPV pelaa olosuhteiden takia kolme ensimmäistä kotiotteluaan huhtikuussa Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Kaikkien kolmen ottelun lipunmyynti ja matkavaraukset täällä.

Samaan osoitteeseen avataan lähiaikoina Kannattajamatkavaraukset sekä lipunmyynnit myös tuleviin huhtikuun aikana pelattaviin Pohjanmaan Derbyihin Seinäjoella ja Vaasassa.

Kaikkien toivotaan ostavan lippunsa ennakkoon, jotta voidaan varautua paikalle saapuvaan yleisömäärään ja tarvittaessa lisätä turvahenkilöstön ja myyntipisteiden määrää sekä mahdollisesti avata uusia katsomonosia. Otteluihin avataan OmaSp Stadionin pääkatsomo, lukuun ottamatta isompaa VIP -katsomoaluetta.

KPV:n kannattajille on varattu erillinen katsomonosa (101) ja vieraskannattajille on myös oma katsomonosansa (109), johon erillinen lippulinkki toimitetaan suoraan vierasjoukkueiden kannattajille. Katsomopalveluina käytössä on kioskitoiminta sekä urheiluravintolapalvelut.

KPV:n kausikortit käyvät KPV:n kotiotteluina pelattaviin otteluihin normaalisti, muu lipunmyynti tapahtuu ylläolevan linkin kautta. Kokkolan Kaupunki toimii otteluisäntänä kaikissa KPV:n kotiotteluissa Seinäjoella.

KPV järjestää yhteistyössä Dahl Linjaliikenteen kanssa KPV kannattajakyydityksiä oteluihin. Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj tarjoaa 100 ensimmäiselle kannattajalle Keskipohjanmaan Lukijamatkana maksuttoman kannattajakyydit ensimmäiseen otteluun sunnuntaina 7.4. Kaikki matkavaraukset ylläolevan linkin kautta.

Myös junalla matkustaville on tarjolla Komia-liikenteen bussikyydityksiä Seinäjoen juna-aseman ja OmaSp Stadionin välillä.

Lähde: KPV:n tiedote
Lisää uutisia