AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 21.3.2019

Lahdessa perjantaina mielenkiintoinen paikallispeli

Lahdessa perjantaina mielenkiintoinen paikallispeli

Lahdessa pelataan perjantaina kevään kunniaksi paikallisottelu, kun FC Lahti kohtaa Kakkoseen nousseen Lahden Reippaan.

FC Lahti on pelannut tuloksellisesti hyvän kevään. Suomen Cupissa joukkue eteni vakuuttavasti puolivälieriin, kun vaasalainen FC Kiisto kaatui 6-0.

Reipas-ottelussa Lahti antaa näytönpaikkoja myös Akatemia-polussa oleville pelaajille. FC Lahden A- ja B-junioreita on ollut mukana edustuksen harjoituksissa. Kokoonpanosta puuttuvat varmasti maajoukkueiden mukana olevat Jasin Assehnoun, Teemu Jäntti ja Lassi Forss. Lisäksi useampi pelaaja jättää ottelun väliin.

Hyvin Kiisto-ottelussa vaihdosta sisään tullut Tim Martinen odottaa ottelusta tiukkaa ja vaikeaa. Hänen mukaansa Lahti lähtee pelaamaan omaa peliään nuoresta kokoonpanosta huolimatta. Martinen kertoo, että vastassa on paljon tuttuja pelaajia.

- Huominen ottelu tulee olemaan hieman erilainen. Ottelu ei missään nimessä tule olemaan helppo, vaan vähän samanlainen kuin Kiisto-pelikin oli. Vastassa on paljon tuttuja pelaajia. Kokoonpano poikkeaa normaalista, mutta lähdemme pelaamaan omaa peliämme. Huomenna ratkeaa se kaupungin herruus, Martinen virnistää.

Lahden Reipas nousi viime kaudella suvereenisti Kakkoseen häviämättä otteluakaan. Myös kevään harjoitusottelut ovat sujuneet viirupaidoilta hyvin. Kuusysi, Mikkeli Pallo-Kissat ja Nopsa kaatuivat vakuuttavasti. Ykköseen noussutta MYPAa vastaan Reipas oli hallitsevampi, mutta ottelu päättyi 2-2-tasatulokseen. Ainoastaan Kakkosen ennakkosuosikki PEPO onnistui nitistämään Reippaan.

FC Lahti ei ole koskaan aiemmin kohdannut Lahden Reipasta. Lahtelaisista seuroista Mustapaidat ovat kaataneet FC Kuusysin ja City Starsin. Reipas on puolestaan kohonnut Lahden kakkosseuraksi voittamalla lähiaikoina Nastolan Nopsa ja FC Kuusysin.

FC Lahti – Lahden Reipas perjantaina 22.3.2019 kello 16.30 Lahden Kisapuistossa.

Lisää uutisia