FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.11 // 21.3.2019

FC Interin junioreille oma tukirahasto - edustuksen kipparilta esimerkkiä

FC Interin junioreille oma tukirahasto - edustuksen kipparilta esimerkkiä

Timo Furuholm näyttää esimerkkiä. (Kuva: Juha Tamminen)

Yhä useampi jalkapalloilevan juniorin perhe tuskailee kalliiksi kivunneiden harrastusmaksujen vuoksi. Tähän tarpeeseen on perustettu FC Interiin oma tukirahasto.

- Vaikka FC Interissä pelaajan vuosikustannukset ovat kansallisen seuravertailun perusteella saatu pidettyä varsin kohtuullisina, on selvää, että kaikilla perheillä ei ole varaa väkisin satoihin euroihin nouseviin vuosimaksuihin. Perheiden maksuvalmius voi myös vaihdella elämäntilanteiden myötä, ja siksi olisi tärkeää, että voisimme kantaa yhteisvastuuta lasten ja nuorten harrastustoiminnasta, FC Interin juniorikoordinaattori Eveliina Hulkkonen taustoittaa.

Alkuvuoden aikana valmisteltu ja nyt maaliskuussa rahankeräysluvan saanut FC Interin tukirahasto on tarkoitettu tukemaan heikommassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta niille seuran junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa. Avustussummat vaihtelevat tarpeen mukaan ja jakoperusteet päätetään hakulomakkeen ja mahdollisten haastattelujen myötä.

Ensimmäisen pesämunan tukirahastoon ehti luvata jo talvella edustusjoukkueen kapteeni Timo Furuholm. Viime vuoden loppupuolella kapteeni lupasi, että hän lahjoittaa tulevalla kaudella pistebonuksensa lasten tukirahastoon.

- Olen itse saanut jalkapallolta valtavasti ja siksi haluan nyt tehdä osani sen eteen, ettei yksikään lapsi tai nuori jää taloudellisista syistä harrastustoiminnan ulkopuolelle. Harrastamisen ei kuulu olla etuoikeus, vaan mahdollista kaikille. Näin ei valitettavasti ole ja siksi tämän kaltaiset tukirahastot ovat tärkeitä. Toivon ja pyydän, että mahdollisimman moni osallistuisi rahaston tukemiseen. Jalkapallon pitää kuulua kaikille, Furuholm painottaa.

Lisää tietoa aiheesta löytyy FC Interin verkkosivuilta.

Lisää uutisia