AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 20.3.2019

​Konkarikärki palaa maajoukkueeseen kovassa paikassa

​Konkarikärki palaa maajoukkueeseen kovassa paikassa

Kuva: Juha Tamminen

Pitkään A-maajoukkueen luottopelaajiin kuulunut Kasper Hämäläinen on palannut pitkän tauon jälkeen Huuhkajapaitaan.

Hämäläinen, 32, pelasi edellisen kerran A-maajoukkuepaidassa syksyllä 2017. Sen jälkeen kokenut hyökkääjä on joutunut jättämään monta maajoukkuereissua väliin loukkaantumisten takia. Nyt kaikki loukkaantumiset ovat enää arpia keholla ja mies on valmis iskemään Italian kimppuun.

- Mies on kunnossa ja hyvä preseason vedetty talvitauolla. Treenattiin kovaa ja kroppa pysyi kunnossa. Tuntuu hyvältä, mutta matseja kaipaisi vähän enemmän. Välillä on tullut minuutteja, mutta tietty ottelurytmi olisi kiva olla. Virkeänä ja tuoreilla jaloilla ainakin mukana, Hämäläinen toteaa Huucastissa.

Suomi aloittaa EM-karsinnat kovassa paikassa, kun avauspelissä vastaan tulee Italia omalla kamarallaan.

- Kova joukkue tulee, se on varmaa. Meidän pitää vaan saada meidän peli mahdollisimman hyväksi ja miettiä, miten meidän hyvät puolet saadaan esiin siinä matsissa. Tiedetään Italia ja millainen joukkue se on. Pitää käydä läpi mihin iskeä ja ollaan pelissä kärsivällisiä. Parhaat joukkueet voi antaa välillä vähän iisiä, meillä ei ole siihen varaa. Mistään ei saa jättää senttiäkään pois ja tehdä yhdessä se juttu, Hämäläinen painottaa.

Huuhkajat kohtaa Italian Udinessa lauantaina klo 21.45 Suomen aikaa.

Lähde: Huucast
Lisää uutisia