AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 17.3.2019

"Kaikki pelasivat hyvin" - Honkavaara tyytyväinen KuPS:n esitykseen

"Kaikki pelasivat hyvin" - Honkavaara tyytyväinen KuPS:n esitykseen

"Rasse" iski KuPS;n maalin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kärsi lauantaina pelatussa harjoitusottelussa 1-2-tappion HJK:n vieraana, mutta peliesitys jätti kuopiolaisille paljon hyvää käteen.

Nimivahva HJK onnistui nousemaan lopussa täpärästi 2-1-voittoon. KuPS-hyökkääjä Rasmus Karjalainen viimeisteli kuopiolaisten 1-1-tasoitusosuman. Klubin voittomaali tuli aivan pelin lopussa ja ottelu päättyi siihen.

Kuopiolaisten päämääränä on saada parannusta omaan joukkuepelaamiseensa ja tähän pystyttiin HJK-ottelussa. Peli palveli valmistautumista erinomaisella tavalla.

- Tämä oli intensiivinen ottelu. Nuoret pelaajat esiintyivät hyvin ja peliesitys oli positiivinen. Kaikki pelasivat hyvin. Me pelasimme rohkeasti ja pelilliset tavoitteet täyttyivät siltä osin. Olen tyytyväinen peliin itsessään, lopputulos ei ole tässä niin tärkeä, päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi.

"Honsun" oli helppo poimia positiivisia asioita ja samalla uskoa vieläkin parempaan kevään edetessä.

- Rasmus Karjalainen teki hienon maalin. On hienoa että hän sai onnistumisen pitkästä aikaa. Parannusta saatiin, me pelasimme nopeasti ja puolustuspeli toimi erittäin hyvin. Olen tyytyväinen moneen pelin osa-alueeseen, hienosäätöä tarvitaan vielä. Taisteluilme ja mentaliteetti olivat hyviä ja tämä peli ajoi asiansa.

- Poissaoloja oli useita, silti suoritus oli hyvä. Me saamme poissaolleita pelaajia mukaan seuraavaan SJK-peliin ja pelaajatilanne alkaa näyttää vähitellen hyvältä, päävalmentaja iloitsee.

Lisää uutisia