FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 15.3.2019

"Olemme suosikkeja, mutta keskittymisen oltava kohdallaan" – IFK Mariehamn ei aliarvioi TPV:tä

"Olemme suosikkeja, mutta keskittymisen oltava kohdallaan" – IFK Mariehamn ei aliarvioi TPV:tä

"Lundis" tietää lauantain ottelun haasteet. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin Turkin leiri on takana ja joukkue matkaa lauantaiksi Tampereelle Suomen Cupin neljännesvälierään TPV:n vieraaksi.

Viime kauden päätteeksi Kakkosesta Ykköseen noussut TPV lähtee haastajana otteluun ja asetelma tiedostetaan hyvin myös IFK-leirissä.

- Olemme luonnollisesti valmistautuneet siihen, että olemme suosikkeja. Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka ero Veikkausliigan ja Ykkösen välillä on merkittävä, meidän on pidettävä keskittymisemme koossa. Jos meille sattuu huono päivä, tuloskin on huono. Kunnioitamme todella TPV:tä, Lundberg vakuuttaa.

Lundbergin mainitsemia eroja kahden ylimmän sarjaportaan välillä on useampia.

- Kyse on esimeriksi pelin nopeudesta, tekniikasta ja pelaajien fysiikasta. Liigajoukkueen pitäisi olla nopeampi, taitavampi ja vahvempi kuin Ykkösessä pelaavan joukkueen.

IFK matkaa Tampereelle miltei suoraan Turkin leiriltään. Joukkue on päässyt valmistautumaan kauteen tiiviisti hyvissä oloissa ja pelinälkää riittää onnistuneen leirin jälkeen.

- Olemme harjoitelleet joukkueena ja kaikki on sujunut hyvin. Olosuhteet olivat täydelliset ja kentät hyviä, hotelli hieno, sää mahtava ja ruoka erinomaista, "Lundis" luettelee.

Grönvittin kokoonpanosta lauantaina puuttuvat edelleen Daniel Sjölund ja Amos Ekhalie, mutta muuten joukkue on pääpiirteissään täydessä iskussa.

TPV – IFK Mariehamn Pirkkahallissa lauantaina kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia