FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.09 // 8.3.2019

​Vaasassa uskotaan hankintojen onnistuneen: "Emme nähneet parasta"

​Vaasassa uskotaan hankintojen onnistuneen: "Emme nähneet parasta"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakauteen 2019 valmistautuva Vaasan Palloseura hankki kaksi uutta hyökkäävää pelaajaa.

Kamerunilainen Alain Richard Ebwelle ja kreikkalainen Konstantinos Stavrothanasopoulos tekivät molemmat vaikutuksen valmennusjohtoon testijaksojen jälkeen ja ovat päässeet jo tositoimiin VPS-paidassa.

- Ebwelle ja Kostas sopivat systeemimme täällä Vaasassa. Emme nähneet parasta Ebwelleä Ilvestä vastaan, koska pelimme oli niin huono siellä. Hän on taitava pienessä tilassa ja nopea pallon kanssa. Kostas on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös hyökkääjänä. Nopea pelaaja, joka tykkää haastaa ja tehdä tehopisteitä. Nämä pelaajat täyttävät monet kriteereistämme. Nyt meillä on useita nopeita pelaajia, jotka pystyvät ohittamaan vastustajia, sanoo VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

Valmennusjohto mietti VPS:n peliin liittyviä asioita myös lyhyellä lomallaan. Pelin tiettyjä osa-alueita halutaan parantaa.

- Osa asioista on samoja kuin tammi- ja helmikuussa. Ne liittyvät puolustuspelaamiseen ja siihen, miten puolustamme omaa boksiamme ja sen ympäristöä. Hyökkäyspelissä haluamme saada peliimme vähän paremman rytmin, jotta pystymme liikuttamaan vastustajia paremmin. Suomen Cupin pelit ovat olleet todella hyviä ja olemme oppineet niistä paljon. Olemme nähneet asiat, jotka tulevat toimimaan, Vuorinen kommentoi.

VPS mittaa tasoaan tänään Ruotsin kamaralla. VPS:n ja GIF Sundsvallin välinen ottelu pelataan Umeå Energi Arenalla klo 14:30 paikallista aikaa.

Lisää uutisia