FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 22.2.2019

Ilves ja VPS kohtaavat - "Keskittyminen on siinä omassa pelaamisessa"

Ilves ja VPS kohtaavat - "Keskittyminen on siinä omassa pelaamisessa"

Aatu Laatikainen on VPS:n runkopelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja VPS ovat molemmat varmistaneet Suomen Cupissa paikkansa 16 parhaan joukkoon. Tamperelaiset ja vaasalaiset pääsevät siis ilman suurempia paineita lauantain keskinäiseen koitokseensa.

- Paineitta pystytään pelaamaan, mutta varmasti molemmat joukkueet janoavat voittoa. Nämä ovat kuitenkin tärkeitä otteluita, joissa voi kehittää omaa pelaamista, VPS:n Aatu Laatikainen toteaa.

- Ilveksen taktiikasta olemme muutaman erikoistilanteen käyneet läpi, mutta lähinnä keskittyminen on siinä omassa pelaamisessa, Laatikainen painottaa.

VPS on saalistanut pelaamistaan neljästä kamppailusta kolme voittoa. Ainoa tappio tuli viime viikonloppuna KPV:ta vastaan.

- Hyvin olemme saaneet pisteitä. KPV-peli oli mieltä huono, mutta muuten pelin taso on ollut mielestäni nousujohteinen, Laatikainen huomauttaa.

VPS:n joukkue on muuttunut varsin paljon talven aikana. Kokemusta lähti pois, mutta Laatikainen ei ole huolissaan.

- Meillä on se ydin kuitenkin säilynyt joukkueessa. Ja nuoret pelaajat ovat ottaneet hyvin vastuuta, kun ovat näytön paikkoja saaneet, Laatikainen sanoo.

Ilves - VPS pelataan Tampereen Pirkkahallissa lauantaina 23. helmikuuta alkaen kello 14.30. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia